XanthiN
Kategori Moderatörü
- Reaksiyon skoru
- 2,273
umarım reçeldir hocam, anlamak için sakın tadına bakmaüstüne reçelmi ne dökmüş yapış yapış yapmış kulaklığı
umarım reçeldir hocam, anlamak için sakın tadına bakmaüstüne reçelmi ne dökmüş yapış yapış yapmış kulaklığı
Kutusuna koydum geri duruyor düşündüğümüz şey ise bir yaşam belirtisi verir herhaldeumarım reçeldir hocam, anlamak için sakın tadına bakma![]()
Bende uzun zamandır almıyorumda, muhabbeti güzel konunun. Ara ara gelip bakıyorum.Ben bu konudan hiçbirşey alamadım ama sayenizde çok eğleniyorum![]()
Amazon üzerinden alınan ve iade edilen ürünlerin depo satışı adı altında 2. el olarak biraz hasarlı , kırık , parçası eksik vb. şeklinde amazon adı altında tekrar satılmasıdır fiyatlandırma olarak malzemenin durumuna göre fiyatlandırma yapılıyor , bazı ürünler sapasağlam olup çok ucuz fiyatlardan satılabiliyor bu konunun da amacı bu ürünleri paylaşmak.Ben bu konudan hiçbirşey alamadım ama sayenizde çok eğleniyorum![]()
Konuyu anlamadım yazmamışAmazon üzerinden alınan ve iade edilen ürünlerin depo satışı adı altında 2. el olarak biraz hasarlı , kırık , parçası eksik vb. şeklinde amazon adı altında tekrar satılmasıdır fiyatlandırma olarak malzemenin durumuna göre fiyatlandırma yapılıyor , bazı ürünler sapasağlam olup çok ucuz fiyatlardan satılabiliyor bu konunun da amacı bu ürünleri paylaşmak.
Çaktırma.Konuyu anlamadım yazmamış![]()
satıcı kimdi bunda?
satıcı kimdi?