Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

1 yıl koşulsuz amazon garantisi var depo ürünü olduğu için
11 ay 29 gün kullan 30. gün şöyle böyle diyip iade açsan direk iade alıyorlar
Depodan TV alınmaz, daha önce almış biriyim. Bu dediğin dolandırıcılık oluyor. Bunu yapan eleman hırsızdır zaten. Beğenmediysen veya arıza varsa zaten ilk 1. ayda iade edersin. Üstte yazmışlar zatende bunu yapan hırsız varsa konuda hırsız olduğunu bilsin diye yazdım. Bu şeye benzedi birisi vardı evindeki masa örtüsünü sürekli değiştirmek için 14. günde iade edip başka alıyordu. Cidden bu ülkeye normal insan gibi muamele yapınca, herşeyi suistimal ediyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SSD bölümüne konu açsan daha iyi olur, bu mesajın hem konuyu dağıtacak hem zamanla konuda altlarda kaybolacaktır.
Edit. mesajın yeni bir konu olarak ilgili bölüme taşındı. Link
Forum öneri konusu vardı şu sıcak fırsatlarla ilgili öneri yazacaktımda konuyu bulamadım :D XanthiNAİ rica etsem konuyu bulmamda yardımcı olurmusun ?

30 gün koşulsuz iade süren var. İnceleyip belki alırım diyorsan incele hocam yoksa gene inceleyebilirsin ama almayacaksan yolla derim başına iş gelir falan
Başkan 30 gün olduğuna eminmisin ? müşteri hizmetlerine yazdım 14 gün dedi depo ürün için..gerçi müşteri hizmetleri çok bilgisiz o ayrı

Ben hiç bir yıl iade hakkı diye bir şey görmedim . Benim aldığım her şeyde 30 gün yazıyor
O iade hakkı değil. Normal bir ürün alınca üretici garanti veriyor ona sıfır olduğu için. Amazon depo'dan aldığın üründe faturada ikinci el yazıyor. Yani üretici garantisi kağıt üstünde yok. Bu nedenden amazon diyorki ben 1 yıl garanti veriyorum. Fakat bu garanti onarım, tamir içermez. Misli ile değişimde yapmam. Ürün arızalanırsa ödediğin parayı öderim üstünede yok paranın faiziymiş vs. falan filan yok diyor kısaca durum bu yani.

Herhalde o kadar kötü fiyat ki hayatımda ilk defa depoda İphone ile ödeme adımına geldim.

1784491321931.webp

1784491606828.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,488
Üyeler
199,807
Son üye
buraxiak