b1rst
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa geldi daha görmedim akşam sistemi aktaracağım aıo borusunu gizlemeye çalışıcam bakalım olması gerektiği gibi olur umarımNe demek. Sadece kendimde yaşadığım problemi belirtmek istedim. Sen de aynı sorunu yaşayabilirsin. Ben çok takmadım açıkçası. Üzüldüm en başta ama tüm her şeyi söküp iade etmek zor geldi. Aklımda hep Lian Li VECTOR V100R Beyaz E-ATX Kasa vardı. Ama bir anda fiyatları fırladı. Benim de kasayı toplayacak müsait başka haftasonum olmayacaktı. O yüzden 2. Olarak beğendiğim asus a32 yi aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Selam haha xD. Keşke en baştan beyaz toplayacağım diye kendime şart koşsaydım ama bazen olmuyor. Çünkü o anda tek istediğim 10 senelik 1050ti lı laptopumdan kurtulmaktı.
GPU'mu sistemi toplamaya başladığım kurban bayramındaki incehesap cuma kampanyasından almıştım (9070xt asus prime 31k₺) o zamanlar siyah sistem diye düşünüyordum. Sonra anakart ve aio sonraki cumalarda düşünce onları da aldım. Anakart hem gri hem siyahtı. Tam böyle geçiş aşaması gibi güzel durabilir diye düşündüm.
Keşke daha çok bekleyip vatanda 38k ya satılan beyaz xfx 9070xt yi alsaymışım ama bilemezdim. İade zamanları geçtiği için uğraşmak istemedim.