Donanım Arşivi RTX 5070 Sistem Sorunu ?

CertificateServicesClient-CertEnroll kayde değer bu hata çıkıyo , ekran kartı aygıt yöneticisinde gizli öğelerde gözüküyor ekran siyahken uzaktan bğalantı ile bağlandığımda
Ekran görüntüsü atabilir misin?

Birde üzerine tıklayınca ne yazıyor onu demek istemiştim. Windows bu aygıtı durdurdu mu yazıyor?

Özür dileyecek misin peki şimdi başka RAM çıktığı için? :)
Pek bir şey fark etmedi. Bu kadar belirsizlik ve tutarsızlık olamaz. Kaç tane markayla anlaşıyorlarsa artık millete CUSU giderken buna Hynix A-Die çipli 7.200 MHz RAM göndermişler. Çöpten buluyorlar sanki, ellerinde ne varsa.

Biz alsak 4.800 MHz Micron çıkardı. Hiçbir hazır sistem firması böyle bir şey yapmıyor, RAM krizi diyerek adamlar belkide 16 GB RAM'i Çin'den 5 bin TL'ye maal ediyor. Daha ucuz bile olabilir.

Birde üzerine tıklayınca ne yazıyor onu demek istemiştim. Windows bu aygıtı durdurdu mu yazıyor?

Pek bir şey fark etmedi. Bu kadar belirsizlik ve tutarsızlık olamaz. Kaç tane markayla anlaşıyorlarsa artık millete CUSU giderken buna Hynix A-Die çipli 7.200 MHz RAM göndermişler. Çöpten buluyorlar sanki, ellerinde ne varsa.

Biz alsak 4.800 MHz Micron çıkardı. Hiçbir hazır sistem firması böyle bir şey yapmıyor, RAM krizi diyerek adamlar belkide 16 GB RAM'i Çin'den 5 bin TL'ye maal ediyor. Daha ucuz bile olabilir.
1784714770939.webp

O paraya artık zor RAM bulursun, vergisiz Alibaba fiyatları bunlar. Sen alsan çıkmazdı çünkü minimum gelecek bellek belli. Arkadaşa giden ekstra bir güzellik daha üst seviye RAM gitmiş ama demekki markaya çok bakmamak lazım :D

1784714935582.webp
windows aygıtı görmüyor , driver yüklemeye çalıştığımda nvidia ekran kartınız yok diyor

olay defteri

olay defteri
Durumu önemli seçerek ekran görüntüsü at.

Alıntıyı görüntüle

O paraya artık zor RAM bulursun, vergisiz Alibaba fiyatları bunlar. Sen alsan çıkmazdı çünkü minimum gelecek bellek belli. Arkadaşa giden ekstra bir güzellik daha üst seviye RAM gitmiş ama demekki markaya çok bakmamak lazım :D
Alibaba'da RAM aratınca doğru düzgün sonuç çıkmıyor bile. Bunlar normal satış yapan satıcılar.

Böyle markalarda kendisini sır gibi saklar. PSU, kasa vb. şeyler bizim aldıklarımızdan 6-7 kat daha ucuza maal ediliyor. Artık her şeyin ekran görüntüsünü Ali Baba'ya attığın anda OEM üreticisi çıkıyor. Her ne kadar RAM krizi olsa bile uyguna geliyordur bir şekilde, zaten gelmese GameGaraj gidip böyle markalardan RAM getirmeye çalışmaz.

Kingsman diye bir markanın RAM'leri direk GameGaraj'ın orijinal sitesinde ki hazır sistemlerde kullanılıyordu. Kim bilir daha neler var. He birde bu RAM'ler hiçbir zaman satışa açılmadı, sadece hazır sistemlere kitliyorlar.

1784717390497.webp
şuan bi sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kernel Power 41 yok çok ilginç. OCCT testinde kapanma var mı ve ekran kartı nasıl gözüküyor?
şuan kernal gözükmüyor ama vesa sertfikalı kabloya geçmeden önce vardı galiba

Alıntıyı görüntüleşuan bi sıkıntı yok

şuan kernal gözükmüyor ama vesa sertfikalı kabloya geçmeden önce vardı galiba
CPU+RAM değil power testi yapmanız gerekiyor. Ayrıca anakart kısmına getirin orta kısmı.

15 dakika test yapmanız yeterli. Test bitmeden önce görsel atarsınız.

Anakartın sensörleri düzgün çalışmıyor. 12V ve 5V kanalı yanlış. Ekran kartı sorunsuz çalışıyor.

Bu Abdullah'ın son sistemi değilmiş. Aldığınız sistemi atabilir misiniz?

Madem RAM sıkıntılı diyip 5.200 MHz yaparak yolluyorlar, Memtest86 yapalım o halde. İlk başta 7.200 MHz'e çekerek test yapabilir misiniz? Ama çok uzun sürüyor.
RAM sorunluysada 5.200 MHz yapıp göndermek nedir? Benim niye o zaman 7.200 MHz RAM'im var ve değiştirmiyorlar?

ben de bu sistemden aldım. Expo kapalı 6000 mhz olarak ayarladım. bios güncel driverlar güncel ama bilgisayar cs2 oynarken görüntü takılı kalıyor ses gidiyor ve 15 saniye sonra yeniden başlatıyor. Sıcaklık değerleri normal. Olay günlüğünde Kernel 41 hatası görünüyor. Bu sistemde bir bileşende sıkıntı var ama anlayamadım.... @Abdullah Hacıgül Benim tahminim ram kaynaklı bir problem var. Cusu marka ramler çok fazla ısınıyor gibi sanki.

Son düzenleme:
Anakartın sensörleri düzgün çalışmıyor. 12V ve 5V kanalı yanlış. Ekran kartı sorunsuz çalışıyor.

Madem RAM sıkıntılı diyip 5.200 MHz yaparak yolluyorlar, Memtest86 yapalım o halde. İlk başta 7.200 MHz'e çekerek test yapabilir misiniz? Ama çok uzun sürüyor.
RAM sorunluysada 5.200 MHz yapıp göndermek nedir? Benim niye o zaman 7.200 MHz RAM'im var ve değiştirmiyorlar?
PC kapattım ve şuan açılmıyor yarım saat geçti , Hertz ve GB ile alakası yok gibi

PC kapattım ve şuan açılmıyor yarım saat geçti , Hertz ve GB ile alakası yok gibi
G-sync*

Sistem buydu , prizde veya evin elektrik sisteminde bi sıkıntı yoktur demi

Ekler

• 1000014165.webp
    1000014165.webp
    99.7 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,986
Üyeler