Efe D.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 209
165e aldım şuan 165de kullanmayı deniycem g-sync kapattım güncel olarak , açıldıktan sonra sıkıntısız çalışıyorhz değiştirince sorun çözülüyorsa sıkıntı gpuda veya nvidia driverlarında olabilir mi
tahminimce ekran kartını korumaya alıyor 7 8 saat açılmıyor 7 8 saat sonra 10 12 kere res atınca açılıyor başka kasam yokEkran kartını pasif gösteriyor demişsin, Başka bi kasa da dene sorun hala varsa ekran kartında donanımsal sorun vardır
hızlı başlatmayı kapattım csm yi de kapattım yine oldu ddu da dikkat etmecim sürücü kurma engeelemeyeHem Windows'tan hem biostan fast boot ayarlarını, CSM'yi kapalı tutup denedin mi? Ayrıca temiz kurulum yaparken DDU'dan Windows'un sürücü kurmasını engelleyen ayarı açarsan iyi olur.
Power supply idle ve Power loading adlı 2 ayar var biosta onları da etkin hale getirip denemeni öneririm.hızlı başlatmayı kapattım csm yi de kapattım yine oldu ddu da dikkat etmecim sürücü kurma engeelemeye
Ekran kartı pasifteyken ne yazıyor ve olay görüntüleyicisinde hatalar neler?7200 de bi problem olmuyor sıkıntısız çalışıyor ama teknik servise 2 kere yolladım ramleri 5200 e düşürüp ramden dolayı deyip gönderdiler , düşük hertzlerde sorun olmuyor galiba teknik servis 165 hertzde test ediyor , şuan ekran full siyah anakart logosu gelip 1 saniye sonra direk kayboluyor , steamden oyun yayınlama özelliği ile bağlanıyorum ekran kartını pasif gösteriyor kaç kere kapat aç yapsamda düzelmiyor 4 5 saat kapalı durunca 6 7 kere kapat aç yapınca açılıyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pcıe gen4 e sabitlemeyi denedim , pc hızlı başlatmayı kapattım , vesa sertifikalı 1.4 display port kablosu aldım , kasanın kablosunu duvar prizine takıp kasaya sadece monitörü bağlayıp denedim aynı şeyler oldu , tek denemediğim gpu uefi firmware tool kaldı , pc açılsın 4 5 saat sonra en son onu deneyeceğim
CertificateServicesClient-CertEnroll kayde değer bu hata çıkıyo , ekran kartı aygıt yöneticisinde gizli öğelerde gözüküyor ekran siyahken uzaktan bğalantı ile bağlandığımdaEkran kartı pasifteyken ne yazıyor ve olay görüntüleyicisinde hatalar neler?
Özür dileyecek misin peki şimdi başka RAM çıktığı için?sorun bizim mükemmel cusu ramlerimizden olabilir gibi
Öyle bir ayar bulamadım biostaPower supply idle ve Power loading adlı 2 ayar var biosta onları da etkin hale getirip denemeni öneririm.
Yok ama sorun yine ramdeÖzür dileyecek misin peki şimdi başka RAM çıktığı için?![]()