Benimsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 674
alabildiysen iyiİphone 17 pro 256gb 80e alınır mı
alabildiysen iyiİphone 17 pro 256gb 80e alınır mı
Valla hocam fark etmiyor açıkçası kaliteli olsun hızlı şarj olsun yeterli birde typce çıkışı olsun telefonun orijinal kablosunu kullanayım
@Voisxe Hocam bana bu modeli önermişti depodan 597 liraya aldım kendi kablosunu kullanıyorum spigende kablo geldiğini bilmiyordum o yüzden orijinal kabloyu kullanmayı istedim şarjdan memnunum tahminime göre 0-100 50dk da fulleniyorBelkin USB-C Fiş 25 W - USB-C Telefon Şarj Cihazı, Apple iPhone 16, 15 Plus, Pro, Pro Max, iPad, Samsung Galaxy S25, Pixel 9, Nintendo Switch ve Fazlası için PD 3.0 PPS Hızlı Şarj Cihazı, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
Belkin USB-C Fiş 25 W - USB-C Telefon Şarj Cihazı, Apple iPhone 16, 15 Plus, Pro, Pro Max, iPad, Samsung Galaxy S25, Pixel 9, Nintendo Switch ve Fazlası için PD 3.0 PPS Hızlı Şarj Cihazı, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
hocam bu 300 liraya düştü kendim kullanıyorum bahsettiğim şarj aleti buydu telefonunu 25 watt hızında şarj eder.
aslında senin telefon 45 watta kadar destekliyor ama orjinal kabloyu kullanacaksan en fazla 25 watt ile şarj edebilirsin. 45 watt istiyorsan hem yeni kablo hem şarj aleti alman gerekir.
hocam orjinal kabloyu kullanırsan 25w ile şarj eder. ben bu hatayı 2 yıl sonra fark ettim.@Voisxe Hocam bana bu modeli önermişti depodan 597 liraya aldım kendi kablosunu kullanıyorum spigende kablo geldiğini bilmiyordum o yüzden orijinal kabloyu kullanmayı istedim şarjdan memnunum tahminime göre 0-100 50dk da fulleniyor
Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo PPS 2.0 Desteği / Isı Düşürücü GaN Pro Akım Korumalı Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo PPS 2.0 Desteği / Isı Düşürücü GaN Pro Akım Korumalı Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
bazı ürünler sıfır geliyor depo olmasına rağmendepoyu denemek istiyordum hard disk kutusu lazımdı alayım dedim depodan üzerindeki jelatinler bile duruyordu yani ürün kullanılmış mı ben anlayamadım herşeyi üzerinde duruyordu ara kablosuna kadar sonra baktım iyi geldi bir de pcie wifi kartı aldım depodan bakalım o nasıl gelecek sonuçta kasanın içine takacam bir daha ancak kasayı açınca görürüm önemli olan benim için çalışması
olabilir gerçekten ama memnun kaldım diyebilirimbazı ürünler sıfır geliyor depo olmasına rağmen
Bunu telegram kanalından önce görmeme rağmen hiç aldırmadı. Anında emcüklediler