Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

17 pro kozmik turuncu ve gri, 17 beyaz geldi gitti :peepo2: fena akıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsi de alınabilir süre kaldı, muhtemelen botçular akşamları açıyor :kekw: amazon reis saatlerin ayarlarıyla oynuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/Apple-Mag...ANSO&s=warehouse-deals&sr=8-6&srs=44219324031 Türkçe Q klavye yeni gibi, 5400 en ucuzu, 3100'den gelmiş

Valla hocam fark etmiyor açıkçası kaliteli olsun hızlı şarj olsun yeterli birde typce çıkışı olsun telefonun orijinal kablosunu kullanayım

hocam bu 300 liraya düştü kendim kullanıyorum bahsettiğim şarj aleti buydu telefonunu 25 watt hızında şarj eder.
aslında senin telefon 45 watta kadar destekliyor ama orjinal kabloyu kullanacaksan en fazla 25 watt ile şarj edebilirsin. 45 watt istiyorsan hem yeni kablo hem şarj aleti alman gerekir.

hocam bu 300 liraya düştü kendim kullanıyorum bahsettiğim şarj aleti buydu telefonunu 25 watt hızında şarj eder.
aslında senin telefon 45 watta kadar destekliyor ama orjinal kabloyu kullanacaksan en fazla 25 watt ile şarj edebilirsin. 45 watt istiyorsan hem yeni kablo hem şarj aleti alman gerekir.
@Voisxe Hocam bana bu modeli önermişti depodan 597 liraya aldım kendi kablosunu kullanıyorum spigende kablo geldiğini bilmiyordum o yüzden orijinal kabloyu kullanmayı istedim şarjdan memnunum tahminime göre 0-100 50dk da fulleniyor

@Voisxe Hocam bana bu modeli önermişti depodan 597 liraya aldım kendi kablosunu kullanıyorum spigende kablo geldiğini bilmiyordum o yüzden orijinal kabloyu kullanmayı istedim şarjdan memnunum tahminime göre 0-100 50dk da fulleniyor

hocam orjinal kabloyu kullanırsan 25w ile şarj eder. ben bu hatayı 2 yıl sonra fark ettim.
belki telefonda çok farketmiyordur ben tableti 45w ile şarj ediyorum onda 11000 mah batarya olduğu için çok fark ediyor

depoyu denemek istiyordum hard disk kutusu lazımdı alayım dedim depodan üzerindeki jelatinler bile duruyordu yani ürün kullanılmış mı ben anlayamadım herşeyi üzerinde duruyordu ara kablosuna kadar sonra baktım iyi geldi bir de pcie wifi kartı aldım depodan bakalım o nasıl gelecek sonuçta kasanın içine takacam bir daha ancak kasayı açınca görürüm önemli olan benim için çalışması

depoyu denemek istiyordum hard disk kutusu lazımdı alayım dedim depodan üzerindeki jelatinler bile duruyordu yani ürün kullanılmış mı ben anlayamadım herşeyi üzerinde duruyordu ara kablosuna kadar sonra baktım iyi geldi bir de pcie wifi kartı aldım depodan bakalım o nasıl gelecek sonuçta kasanın içine takacam bir daha ancak kasayı açınca görürüm önemli olan benim için çalışması
bazı ürünler sıfır geliyor depo olmasına rağmen

1784845077492.webp

Bu Amazon botlarına yapılabilecek bir şey var mı ? Ayrıca Amazon niye banlayamıyor bu botları ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,919
Üyeler
200,248
Son üye
aeg499

Geri