Yardım Kasa Değişimi İçin Yardım Gerekiyor

Cautious

80+
Reaksiyon skoru
15
Şu an bi sistem topluyorum parça parça aldım ürünleri.

Kasayı da ;
LİAN Lİ LANCOOL 207 DİJİTAL almıştım.

Ama görsel olarak sonradan hoşuma gitmedi henüz kurulumu da yapmadım.

Aklımda olan kasalar;
Zoko - Tank
Montech king 45 pro
Lian li v100r

Sizin bunlara ek öneriniz var mı ya da hangi modeli almak mantıklı olur. Genelde cs2 oynuyorum.

Bütçem 5 k civarı

Şu an bi sistem topluyorum parça parça aldım ürünleri.

Kasayı da ;
LİAN Lİ LANCOOL 207 DİJİTAL almıştım.

Ama görsel olarak sonradan hoşuma gitmedi henüz kurulumu da yapmadım.

Aklımda olan kasalar;
Zoko - Tank
Montech king 45 pro
Lian li v100r

Sizin bunlara ek öneriniz var mı ya da hangi modeli almak mantıklı olur. Genelde cs2 oynuyorum.

Bütçem 5 k civarı
hiç düşünmeden zoko tank alın çok fp kasa görüntüsüde üst segment duruyo

Zoko alpha ve game in game dream modellerine de göz atın

Anakartınız nedir? Kasayı alırken anakart boyutu ve kasanın max. desktelediği anakart boyutu çok atlanıyor. Sonra gidip mATX anakartlarınızı E-ATX kasalara takıp; korkunç kötü görünümler elde ediyorsunuz.

Anakartınız nedir? Kasayı alırken anakart boyutu ve kasanın max. desktelediği anakart boyutu çok atlanıyor. Sonra gidip mATX anakartlarınızı E-ATX kasalara takıp; korkunç kötü görünümler elde ediyorsunuz.
kral öncelikle teşekkürler fakat o kadar bilinçsiz değilim yine de sağol :)

kral öncelikle teşekkürler fakat o kadar bilinçsiz değilim yine de sağol :)
Önerdiğin kasalardan biri atx, biri eatx kral. Sen bilirsin. Bize sorma o zaman. Anakart bilgisi vermeden, soğutucu bilgisi vermeden kasa önerisi isteyen sensin.

Kardeşim algılarında problem mi var? Ben oraya 3 adet kasa arasından öneri sormuşum sen kalkmışsın başka başka yorumlarla konuyu saptırıyorsun. Boş yapacaksan yorum yapma bi siz biliyorsunuz her şeyi vallaha.
Önerdiğin kasalardan biri atx, biri eatx kral. Sen bilirsin. Bize sorma o zaman. Anakart bilgisi vermeden, soğutucu bilgisi vermeden kasa önerisi isteyen sensin.

King 45 yarın elimde olacak sistemi içine taşıdıktan sonra hem kalitesi hem kullanımı hakkında tecrübe paylaşabilirim.Genel itibari ile Montech ürünleri fena görünmüyor.

King 45 yarın elimde olacak sistemi içine taşıdıktan sonra hem kalitesi hem kullanımı hakkında tecrübe paylaşabilirim.Genel itibari ile Montech ürünleri fena görünmüyor.
Teşekkürler. Bilgilendirme yaparsan çok sevinirim hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,806
Üyeler
199,927
Son üye
chorni42

Geri