RTX 5080 Alırken Hangi Modeli Almalıyım

Lordas

80+
Reaksiyon skoru
7
beyler merhaba asus tuf 5080 almayı düşünüyorum diğer modellerle farkı soğutlma muhabbetleri diye biliyorum ama fp olarak hangisini almak daha mantıklı sizce

beyler merhaba asus tuf 5080 almayı düşünüyorum diğer modellerle farkı soğutlma muhabbetleri diye biliyorum ama fp olarak hangisini almak daha mantıklı sizce
hocam asus tufu önermiyorum marka olduğuna bakmayın cidden dandik onun yerine palit gamingpro ya da zotac alabilirsiniz

rog astral iyi mi peki
hocam ben asus önermiyorum açıkcası prime tuf dandik bi tek rog iyi oda gereksiz pahalı değmez yani zotac palit gibi markaları almanızı öneririm bendede zotac 5070 var soğutmasıda çok iyi

hocam ben asus önermiyorum açıkcası prime tuf dandik bi tek rog iyi oda gereksiz pahalı değmez yani zotac palit gibi markaları almanızı öneririm bendede zotac 5070 var soğutmasıda çok iyi
anladım yabancı forumlarda insanlar baya memnunmuş ama biraz daha araştırıp öyle alıcam teşekkürler dönütün için

O kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi.

O kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi.
babag ppsi yardı eyw dönüt için

TUF iyidir ya kötü dersem linç yerim, bildiğim kadarıyla ROG'la aynı soğutma bloğunu kullanıyorlar
Edit: aynı değilmiş farklıymış :)

fiyatına değmiyo asus hayranlığını bırakın🥀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1784898254327.webp
1784898266422.webp
ikiside aynı kart fiyat farkına bak

yani aslında minimal farklar var değerlerde ama teknik olarak büyük mü acaba

Geri