hocam asus tufu önermiyorum marka olduğuna bakmayın cidden dandik onun yerine palit gamingpro ya da zotac alabilirsinizbeyler merhaba asus tuf 5080 almayı düşünüyorum diğer modellerle farkı soğutlma muhabbetleri diye biliyorum ama fp olarak hangisini almak daha mantıklı sizce
rog astral iyi mi pekihocam asus tufu önermiyorum marka olduğuna bakmayın cidden dandik onun yerine palit gamingpro ya da zotac alabilirsiniz
hocam ben asus önermiyorum açıkcası prime tuf dandik bi tek rog iyi oda gereksiz pahalı değmez yani zotac palit gibi markaları almanızı öneririm bendede zotac 5070 var soğutmasıda çok iyirog astral iyi mi peki
anladım yabancı forumlarda insanlar baya memnunmuş ama biraz daha araştırıp öyle alıcam teşekkürler dönütün içinhocam ben asus önermiyorum açıkcası prime tuf dandik bi tek rog iyi oda gereksiz pahalı değmez yani zotac palit gibi markaları almanızı öneririm bendede zotac 5070 var soğutmasıda çok iyi
O kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi.hocam ben asus önermiyorum açıkcası prime tuf dandik bi tek rog iyi oda gereksiz pahalı değmez yani zotac palit gibi markaları almanızı öneririm bendede zotac 5070 var soğutmasıda çok iyi
babag ppsi yardı eyw dönüt içinO kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi.
![]()
ASUS GeForce RTX 5080 TUF OC Review
The ASUS GeForce RTX 5080 TUF OC is a premium custom-design version of NVIDIA's second-strongest card. It comes with a big quad-slot, triple-fan cooling solution that runs extremely quiet when the quiet BIOS is activated. You also get a second HDMI output and a factory overclock.www.techpowerup.com
fiyatına değmiyo asus hayranlığını bırakınO kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi.
![]()
ASUS GeForce RTX 5080 TUF OC Review
The ASUS GeForce RTX 5080 TUF OC is a premium custom-design version of NVIDIA's second-strongest card. It comes with a big quad-slot, triple-fan cooling solution that runs extremely quiet when the quiet BIOS is activated. You also get a second HDMI output and a factory overclock.www.techpowerup.com
5080 i uygun fiyat nerede buluruzbeyler merhaba asus tuf 5080 almayı düşünüyorum diğer modellerle farkı soğutlma muhabbetleri diye biliyorum ama fp olarak hangisini almak daha mantıklı sizce
akakçede rtx 5080 yazıp sıralamadan en düşük fiyat seçin5080 i uygun fiyat nerede buluruz
O zaman başta öyle yazacaksın, soğutması falan iyi değil demek ayrı pahalı demek ayrı. Kıvırmayın ya da forum kullanmayı öğrenin.fiyatına değmiyo asus hayranlığını bırakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleikiside aynı kart fiyat farkına bak