Trendyol Go'da Seçili satıcılarda Algida dondurmalarda 500/250 indirim uygulanıyor sepette otomatik olarak.
Eğer harici kuponunuz varsa, Sepette ekstra uygulanabiliyor iki indirim birleşiyor.
Aşağıda anlatacaklarımı yaparsanız hesabınıza göre toplamda 750/450 gibi bir indirimden yararlanabilirsiniz.
Örnek;
Eğer ilk Trendyol Go Siparişinizi veriyorsanız
Bu adımları uygulayın;
Anasayfadaki reklamdaki bu Algida reklam görselini bulup tıklayın ve ürünleri göster diyin, Kampanyaya dahil olan satıcıları göreceksiniz.
İndirimsiz hali 750tl olacak şekilde "algida" dondurmalarını sepete ekleyin,
Sepette otomatik olarak 500tl de 250tl indirim düştüğünde bu kodu yukarıda kod bölümünden kullanın;
ILKMARKET200
750 liralık dondurmaya 300tl civarı ödeme yapacaksınız
Eğer İlk Siparişinizi Daha Önce Verdiyseniz;
Yinede yukarıda yazdığım kodu kullanmayı deneyin, Eğer olmazsa,
Trendyol Go uygulaması anasayfası>Market>Sağ en altta Kampanyalar bölümündeki aşağıdaki görseldeki kampanya ile birlikte kullanabilirsiniz.
İlk 3 siparişinize 550/200 indirim yapıyor.
(Bu indirim her hesapta gözükmeyebilir ilk 3 market alışverişinde geçerli. Sepette üstte direkt kullanabiliyorsunuz.)
Algida ve bu indirimi kullanabilmek için, İndirimsiz olarak 750tl lik dondurma ekleyin, Algida indirimi otomatik olarak uygulandıktan sonra üstten indirim kuponunu kullanın.
#reklam vs. değildir paramla aldım, indirimi görüp sizlerle paylaşmak istedim.
Eğer harici kuponunuz varsa, Sepette ekstra uygulanabiliyor iki indirim birleşiyor.
Aşağıda anlatacaklarımı yaparsanız hesabınıza göre toplamda 750/450 gibi bir indirimden yararlanabilirsiniz.
Örnek;
Eğer ilk Trendyol Go Siparişinizi veriyorsanız
Bu adımları uygulayın;
Anasayfadaki reklamdaki bu Algida reklam görselini bulup tıklayın ve ürünleri göster diyin, Kampanyaya dahil olan satıcıları göreceksiniz.
İndirimsiz hali 750tl olacak şekilde "algida" dondurmalarını sepete ekleyin,
Sepette otomatik olarak 500tl de 250tl indirim düştüğünde bu kodu yukarıda kod bölümünden kullanın;
ILKMARKET200
750 liralık dondurmaya 300tl civarı ödeme yapacaksınız
Eğer İlk Siparişinizi Daha Önce Verdiyseniz;
Yinede yukarıda yazdığım kodu kullanmayı deneyin, Eğer olmazsa,
Trendyol Go uygulaması anasayfası>Market>Sağ en altta Kampanyalar bölümündeki aşağıdaki görseldeki kampanya ile birlikte kullanabilirsiniz.
İlk 3 siparişinize 550/200 indirim yapıyor.
(Bu indirim her hesapta gözükmeyebilir ilk 3 market alışverişinde geçerli. Sepette üstte direkt kullanabiliyorsunuz.)
Algida ve bu indirimi kullanabilmek için, İndirimsiz olarak 750tl lik dondurma ekleyin, Algida indirimi otomatik olarak uygulandıktan sonra üstten indirim kuponunu kullanın.
#reklam vs. değildir paramla aldım, indirimi görüp sizlerle paylaşmak istedim.
Son düzenleme: