❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

Gerçekten okumaya bile üşendim konuşmaları. Neyin kafasını yaşıyorsunuz tam olarak? Kendi ülkeniz Mersin limanından tonlarca ürün gönderiyor Israil’e sen de burada algida dondurma yemeyin boykot diyorsun çok komik AHSIDJDJAKFK

Google alternatifi ürünleri mümkün olduğunca kullanmayan Boykot demesin lütfen.

1785006689990.webp

1785006701381.webp

Google alternatifi ürünleri mümkün olduğunca kullanmayan Boykot demesin lütfen.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-yazilimlarindan-kurtulmak-istiyorum.1245549/
Yat Aşşa

Rusya ve Çin keyfi koymadı yasakları. Yasak koymaya mecbur bırakıldılar fakat bunları dahi bilmeyerek burada akıl vermen, çok ironik :D
Mecbur mu bırakıldılar gerçekten kahkaha atacağım şimdi. Kulaktan dolma bilgilerle gelip burada insanlara laf anlatmaya çalışıyorsun bir de. Neyse biz ona politika diyelim ve sen bak keyfine. Çünkü seninle konu üzerinde tartışmaya dahi giremiyoruz. Senin bildiğin sana benim bildiğim bana kalsın.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-yazilimlarindan-kurtulmak-istiyorum.1245549/
Yat Aşşa
Bir de üslup dersi veriyordunuz az önce gerçekten trajikomik.

Mecbur mu bırakıldılar gerçekten kahkaha atacağım şimdi. Kulaktan dolma bilgilerle gelip burada insanlara laf anlatmaya çalışıyorsun bir de. Neyse biz ona politika diyelim ve sen bak keyfine. Çünkü seninle konu üzerinde tartışmaya dahi giremiyoruz. Senin bildiğin sana benim bildiğim bana kalsın.

Bir de üslup dersi veriyordunuz az önce gerçekten trajikomik.
Yat aşşa komik bir videodur, ama onu bile üsluba yorman gerçekten komedi ya. Açık arayana ne atsaydım, ciddi tartışmayamı girseydim. Sende açık aramaya devam et. Ayaklı bilgi kirliliği gibisin bilgin olsun. Forumdada neden teknik bilgisi olmayan adam kalmamış belli. Herkes uzmanlığı olmadığı alanlarda işin uzmanı gibi rollenip, bilgisi olanları kaçırmış. Sanalda egosunu boş boş tatmin eden kişilere kalmış. Foruma girince herkes 7 diploma eskitmiş dünyayı 2 kere turlamış profesör oluyor :D Gerçekte nasıl biriler, gerçekten uzmanlıkları varmı, reşitlermi gerçekten merak ediyorum :)

Yat Aşşa
Gmail yerine bir sürü alternatif var hocam. Ancak cidden boykot yapmaya çalışıyorsun gördüğüm kadarıyla, o yüzden eline sağlık. Yine de boykot uyarısı yaptıktan sonra tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum :D

Çocukların öldürülmesini, hastanelerin bombalanmasını, çocukların okullarının altında kalmasını, zara gibi markaların bunu bi reklam haline getirip bunla defile yapmasının boykotunu savunmayalımmı ? Boykot insani birşeydir. Doğmamış çocuğa geçmişin bedelini soramazsın. Türkiyedeki insanlara bak bizim ülkedeki kadar hain nerede var.
İngilizlere güvenmeselerdi, osmanlıya ihanet etmeselerdi, başlarına bunlar gelmezdi evet bunlar doğru. Bizim ülkenin başında hiç istemediğin birinin olduğunu fakat buna rağmen onlardan biri olarak sayıldığını düşün. Ben onlarıda biliyorum Antalya'da canlı bombalar olduğu zaman malum ülkelerin keşke patlasaydı demesi, Doğu Türkistanın unutulması fakat filistini ve ukraynayı en ön sıradan verilmesi vs.
Kaldıki israil dediğin toplum senin ülkene eninde sonunda savaş açacak, çünkü kutsal topraklarında oturuyorsun. Aç biraz israil medyasını izle, kutsal kitaplarını oku, bak bakayım ne diyor. Şuan gücümüz Türkiye'ye yetmez, ama son hedefimiz orası diyor. Kuduz köpek gibi heryere saldıran ülke, sana saldırmayacakmı sanıyorsun. Boykotu Türksen vatanını müdafaa için yapabilirsin, en basit gerekçe. Eninde sonunda israil'le Türkiye savaşacak. Sen savaşmazsan, çocuğun savaşacak. Çocuğunun kafasına atılan füzeyi öbür dünyada parasında benimde payım var diye patlamış mısırla izlersin artık.
Adamların dini inanışını bilmiyorsunuz, burada millete akıl veriyorsunuz. Kendi halkından bile seçmece yapacaklar. Seni insandan mı sayıyor onlar zannediyorsun? Karınca ezse daha fazla üzülür onlar.
Google ve amazon yatırımı ile israil yeni yazılım illegal izleme projesinde filistin halkına google'ın övündüğü insan hakları sözleşmesini bile ekletmedi :D Yani insan olarak görmediklerini evrakta tasdiklediler. Senide görmüyor yani merak etme.
İsrail karşıtlığına okeyim ondan yana sorun yok zaten mesajda herhangi bir yerde israili öven bir şey demiş miyim? İsrailin büyük ortadoğu projesini zaten biliyoruz, ama filistinliler bizim ülkemizin sorunu değil, onlar bu yolu kendileri seçti, kendileri yaşayacaklar. Bizim bu konuda bir şey yapıp yapmamamızın bile orada bomba yiyen filistinlilerin zerre umrunda değil, oraya git bir mikrofon tut türkleri sor, çoğu bizden nefret ediyor. seni sevmeyeni sen niye seviyorsun zorla güzellik olmaz ki kardeşim onu diyorum ben. boykot yapacaksan ürün buzlu şeker, kalitesiz diyerek yapabilirsin, israil malı diyebilirsin ama israilin filistini vurması bizi bağlayan bir durum değil. madem bu kadar duyarlısınız çinin uygur türklerine yaptığı zulüm için niye bu filistincilerin en ufak sesi çıkmıyor en ufak tepki koymuyorlar? hepsi ikiyüzlülük işte kendi vicdan ajitasyonlarını yapıyorlar.

Yat aşşa komik bir videodur, ama onu bile üsluba yorman gerçekten komedi ya. Açık arayana ne atsaydım, ciddi tartışmayamı girseydim. Sende açık aramaya devam et. Ayaklı bilgi kirliliği gibisin bilgin olsun. Forumdada neden teknik bilgisi olmayan adam kalmamış belli. Herkes uzmanlığı olmadığı alanlarda işin uzmanı gibi rollenip, bilgisi olanları kaçırmış. Sanalda egosunu boş boş tatmin eden kişilere kalmış. Foruma girince herkes 7 diploma eskitmiş dünyayı 2 kere turlamış profesör oluyor :D Gerçekte nasıl biriler, gerçekten uzmanlıkları varmı, reşitlermi gerçekten merak ediyorum :)
tartışmayı başlatan sensin ve gayet ciddi bir tonda konuşup sonra komiklik yapmaya çalışmana ne demeliyim bilmiyorum. Ayrıca senden başka komiklik yapmaya çalışan kimse yok tartıştığımız konunun ağırlığının farkındayız çünkü. Herkesi bilmem de ben 22 yaşında havacılık 4.sınıf öğrencisiyim yaşın ya da yaşadıkların farketmeksizin gerçek hayatta da seninle bu konuyu tartışabilirim inan hiç farketmez. Ancak sen burada bile ortaya koyduğun argümanların arkasında durmuyorsun konuyu çarpıtıyorsun. Seçim senin bildiğin yoldan devam et.

Bebek katillerinin mallarını almayın.
Hay çok yaşa. Ama seni anlayacak kitle burada yok daha olgun bireyler değil, toplumun çoğunun olduğu gibi. Pc başında sıcak evlerinden yazmak kolay, daha kendi hayatları kendilerine ait değil, başkalarının hayatlarına dokunmayı idrak edemezler.

Gmail yerine bir sürü alternatif var hocam. Ancak cidden boykot yapmaya çalışıyorsun gördüğüm kadarıyla, o yüzden eline sağlık. Yine de boykot uyarısı yaptıktan sonra tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum :D
Gmail'den kurtulmak şuan çok mümkün durmuyor. Onun haricinde herşeyin alfernatifi var bende geçiş yapıyorum elimden geldiğince. Bir yere kadar yapabiliyorsunuz, bende elimden geldiğince o "biryere" kadar yapmaya çalışıyorum.
İsrail karşıtlığına okeyim ondan yana sorun yok zaten mesajda herhangi bir yerde israili öven bir şey demiş miyim? İsrailin büyük ortadoğu projesini zaten biliyoruz, ama filistinliler bizim ülkemizin sorunu değil, onlar bu yolu kendileri seçti, kendileri yaşayacaklar. Bizim bu konuda bir şey yapıp yapmamamızın bile orada bomba yiyen filistinlilerin zerre umrunda değil, oraya git bir mikrofon tut türkleri sor, çoğu bizden nefret ediyor. seni sevmeyeni sen niye seviyorsun zorla güzellik olmaz ki kardeşim onu diyorum ben. boykot yapacaksan ürün buzlu şeker, kalitesiz diyerek yapabilirsin, israil malı diyebilirsin ama israilin filistini vurması bizi bağlayan bir durum değil. madem bu kadar duyarlısınız çinin uygur türklerine yaptığı zulüm için niye bu filistincilerin en ufak sesi çıkmıyor en ufak tepki koymuyorlar? hepsi ikiyüzlülük işte kendi vicdan ajitasyonlarını yapıyorlar.
Dostum ben Elhamdülillah müslümanım. Allah bana zalimlere ve zulmedenlere karşı cephe al demiş bende alıyorum o kadar. Zulme uğrayan benim düşmanım olsada alıyorum, olmasada alıyorum. Ben zulmedenin her zaman karşısındayım. Çünkü benim dinim böyle emrediyor. Türk birisinin İsraili boykot etmesi lazım, benim boykot anlayışım yerli ürün varsa onu alırım şeklinde yerli yoksada israili fonlayan markaları almam şeklinde. Çinide boykot ediyorum aynı zamanda Doğu Türkistan'dan şimdi diyecekler çoğu şeyi çin üretiyor, doğru fakat aracıyı seçiyorum. Teknoloji dışında Türkiye'de neredeyse her alanda boykot yapabiliyorsun ve bunu yapmanın en basit olduğu alan gıda. Gıda'da bile yerli ürün almayanın ekonominin kötülüğüne dahi laf etme hakkı yok. Çünkü sen yerli sermayeni dahi savunmuyorken, ülke ekonomisine laf edemezsin. Küçücük çocuğada, işlemediği suçların, geçmişin günahları yüklenmez. Bunlar düşmanlık başlatır, biz Türküz. Türk mazlumu korur hep böyle olmuştur, Allah'ın izniyle hepte böyle olacaktır.
tartışmayı başlatan sensin ve gayet ciddi bir tonda konuşup sonra komiklik yapmaya çalışmana ne demeliyim bilmiyorum. Ayrıca senden başka komiklik yapmaya çalışan kimse yok tartıştığımız konunun ağırlığının farkındayız çünkü. Herkesi bilmem de ben 22 yaşında havacılık 4.sınıf öğrencisiyim yaşın ya da yaşadıkların farketmeksizin gerçek hayatta da seninle bu konuyu tartışabilirim inan hiç farketmez. Ancak sen burada bile ortaya koyduğun argümanların arkasında durmuyorsun konuyu çarpıtıyorsun. Seçim senin bildiğin yoldan devam et.
Güzel dostum sen bildiğin yolda devam et, mevcut bilgilerinle ve bilgi seviyenle gayet memnunsun. Hangi konuyu açsak muhtemelen her konuda benden çok bildiğini düşünüyorsun, düşünmüyorum yazsan bile düşünüyorsun. Ben seninle konuşmak istemiyorum.

Coca Cola Filistin'in en büyük 3. işvereni ve en büyük 5. yatırımcısı iken, 5 fabrikası ve 7 dağıtım merkezi ile 1000'den fazla kişiye istihdam sağlıyorken, Coca Cola Filistin kadar küçük ülkede 5 fabrika çalıştıracak kadar Filistin halkı tarafından fazla tüketiliyorken; Filistinliler o fabrikalarda çalışıyorken yurdum insanı fırsatlar forumunda Filistinliler adına Coca Cola'dan Filistinlileri koruyor. Coca Cola'yı Filistinliler sizden daha çok tüketiyor dostlar, haberiniz olsun. Şu fırsatlar sayfasına boykot karıştırmayı bırakın artık. Neyi niye boykot ettiğinizi bilseniz hadi tamam diyeceğim, o da yok. Filistinliler adına boykot etmeye çalıştığınız malı Filistinliler sizden daha çok içiyor.
Benim Aksamı benden almaya çalışanları boykot ediyorum bilader ? Banane kimin ne tükettiğinden adamlar sivasa kadar alacağım diyor sende anca yat

Güzel dostum sen bildiğin yolda devam et, mevcut bilgilerinle ve bilgi seviyenle gayet memnunsun. Hangi konuyu açsak muhtemelen her konuda benden çok bildiğini düşünüyorsun, düşünmüyorum yazsan buraya bile konuşmanı okuyan birisi öyle düşündüğünü anlar yazman birşeyi değiştirmiyor. Ben seninle konuşmak istemiyorum.
Mevcut bilgilerimden memnun olsam sizinle tartışmaya girmezdim. Tartışıyorum ki yanlışsam doğrusunu öğreneyim diye. Ancak siz karşılık vermiyorsunuz kestirip atıyorsunuz. her hangi bir konuda çok bildiğimi hiç bir zaman düşünmedim, iddia da etmedim. Söylemlerimden bu yola çıktıysanız kusura bakmayın, kendimi yanlış ifade etmişim. Her neyse dediğiniz gibi kapatalım birbirimize bir şey katamayacağız belliki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,253
Üyeler
200,324
Son üye
Kaan100

Geri