Kumaş isteniyorsa bu fiyatlar iyidir.Yeterlidir Bence .
![]()
Torz Erkek Bel Çantası Çapraz Çok Cepli Su Geçirmez Kumaş Göğüs Çapraz Kulaklık Çıkışlı Çanta - Fiyatı, Yorumları
Erkek Bel Çantası Çapraz Çok Cepli Su Geçirmez Kumaş Göğüs Çapraz Kulaklık Çıkışlı Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Gri Seni Bozar Mı
lcw ya falan gidicem bu sefer de zottiri bir sey olcak, adidastan kardesimle bana oriji canta cektik sirt cantasi kardesim hayvan gibi kullanir malini parcalar koparir doker ama o cantanin ne ici dokuldu ne de bir sey oldu cantaya 2-3 yildir saglam, orijinal alayim diyorum bi yandan pumaya adidasa bike a 1-2-3k vermek istemiyorum. Pumadan 2 ayakkabi 1 mont aldim, arkadaslarimda kardesimde baya bi ayakkabisini aldi, cok kalitesiz marka gibi puma, fermuari hemen cortluyor, ama nike adidas kullanan arkadaslarimda cevremdeki insanlarda malzeme kalitesi, fermuar mevzusu gibi seyler yadamadim, bi anda 2 cep acilmadi, 1 cep sıkışıp duruyodu nakasla kesmek zorunda kaldim, orta fermuar kirildi mont surekli aciliyor falan pumadan cok cektim Allah kahretmesin ama en fp ve yakisikli da nike tan sonra pumayi buluyorum nike la adidas zaten külot cikarsa 5-6k yaziyorçevrenizdeki küçük mağazalara bakın
butik mağazalardan bahsediyorum hocam büyük firmalar değillcw ya falan gidicem bu sefer de zottiri bir sey olcak, adidastan kardesimle bana oriji canta cektik sirt cantasi kardesim hayvan gibi kullanir malini parcalar koparir doker ama o cantanin ne ici dokuldu ne de bir sey oldu cantaya 2-3 yildir saglam, orijinal alayim diyorum bi yandan pumaya adidasa bike a 1-2-3k vermek istemiyorum. Pumadan 2 ayakkabi 1 mont aldim, arkadaslarimda kardesimde baya bi ayakkabisini aldi, cok kalitesiz marka gibi puma, fermuari hemen cortluyor, ama nike adidas kullanan arkadaslarimda cevremdeki insanlarda malzeme kalitesi, fermuar mevzusu gibi seyler yadamadim, bi anda 2 cep acilmadi, 1 cep sıkışıp duruyodu nakasla kesmek zorunda kaldim, orta fermuar kirildi mont surekli aciliyor falan pumadan cok cektim Allah kahretmesin ama en fp ve yakisikli da nike tan sonra pumayi buluyorum nike la adidas zaten külot cikarsa 5-6k yaziyor