Ps5 İçin TV Önerisi.

ogzby35

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba. PS5 pro almayı düşünüyorum. TV onerisi yapabilir misiniz?

ben miniled tcl aldım

Merhaba. PS5 pro almayı düşünüyorum. TV onerisi yapabilir misiniz?
Bütçeniz nedir hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe yeterse iyi TV
Bu TV bir ara 110K'ya satılıyordu o fırsatı kaybettiğinize üzüldüm

Bütçenize ve izleme mesafenizi göre cesit cok hocam.
İffalcon u75a dan Tcl c8L ye kadar
Selam. Bütçe max 65k hocam

Bütçeniz nedir hocam?

Bütçe yeterse iyi TV
Bu TV bir ara 110K'ya satılıyordu o fırsatı kaybettiğinize üzüldüm
Hocam maalesef o kadar yükseklere cıkamam 60-65k max bütçem.

Miniled iffalcon 144 hz

Arkadaş 55" olarak düşürse 55q7c cok iyi Tv dir, orta sekment QD-Mini led Tv si dir.
Bu özelliklerde bu fiyata piyasada yok hocam.

Selam. Bütçe max 65k hocam

Hocam maalesef o kadar yükseklere cıkamam 60-65k max bütçem.
Hocam dun gece 65c6k 52 ya satıldı vatan internet magazasinda gece indirimlerinde, takip edin bu gece de o fiyatlar olabilir, ileri gecelerde de satılabilir.
Giriş seviyesi 144 hz QD-Mini led Tv olup gercek mini led Tv si dir, özellikleri iyi dir.
Vatan gece indirimlerini takip edersiniz bazen 75c6K da 68 k ya satılabilir.
Veya iffalcon 75u95a da alabilirsiniz.c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır.
Tcl 2026 serilerinden 65c7L soundbar hediyesi ile birlikte 70 k ya gelebiliyor, 65" de orta sekment en iyi Tv si hocam, 5 k daha artırıp bütçeyi soundbar hediyesi ile birlikte 65c7L alinabilir , takip edin derim.
Neden Mini led ? daha parlak, daha uzun ömürlü, ekran yanığı sorunu olmaması, günlük kullanıma daha uygun olması ( Tv yi sabah acip gece kapatabilirsiniz, Tv nin başında uyuyabilirsiniz vb) Aydınlık güneş alan odalar icin yüksek nit parlaklığı ile Mini led ler daha uygun.

Son düzenleme:
Arkadaş 55" olarak düşürse 55q7c cok iyi Tv dir, orta sekment QD-Mini led Tv si dir.
Bu özelliklerde bu fiyata piyasada yok hocam.

Hocam dun gece 65c6k 52 ya satıldı vatan internet magazasinda gece indirimlerinde, takip edin bu gece de o fiyatlar olabilir, ileri gecelerde de satılabilir.
Giriş seviyesi 144 hz QD-Mini led Tv olup gercek mini led Tv si dir, özellikleri iyi dir.
Vatan gece indirimlerini takip edersiniz bazen 75c6K da 68 k ya satılabilir.
Veya iffalcon 75u95a da alabilirsiniz.c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır.
Tcl 2026 serilerinden 65c7L soundbar hediyesi ile birlikte 70 k ya gelebiliyor, 65" de orta sekment en iyi Tv si hocam, 5 k daha artırıp bütçeyi soundbar hediyesi ile birlikte 65c7L alinabilir , takip edin derim.
Neden Mini led ? daha parlak, daha uzun ömürlü, ekran yanığı sorunu olmaması, günlük kullanıma daha uygun olması ( Tv yi sabah acip gece kapatabilirsiniz, Tv nin başında uyuyabilirsiniz vb) Aydınlık güneş alan odalar icin yüksek nit parlaklığı ile Mini led ler daha uygun.
Hocam bilgiler için teşekkür ederim emeğine sağlık. Vatan gece indirimlerini takip edicem umarım yakalarım :)

Hocam bilgiler için teşekkür ederim emeğine sağlık. Vatan gece indirimlerini takip edicem umarım yakalarım :)
Hocam vatan da 65c6k fiyati 52 k gayet uygun, giriş seviyesi QD-Mini Led Tv si, özellikleri iyi dir

Ekler

• 1000192795.webp
    1000192795.webp
    128 KB · Hit: 25

Bunlar olabilir
Oled alırsanız iyi olur ben LG oled kullanıyorum ve gayet memnunum öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,870
Üyeler