Yks mağdurı genç
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Fiyat performansı iyi nike adidas puma vs çoda farketmez ama kalitesini bildiğiniz denediğiniz şortlar var mı sporda giyilmeye uygun iki gün sonra elimde kalmayacak
Modeli vs nedir atabilme lansınız var mıgeçen nikedan aldım ben bitane 2700dü ama kumaşı efsane iyi 2-3 sene giyerim büyük ihtimalle
Hangisini aldın sitede vardır muhtemelen at biz de görelim.geçen nikedan aldım ben bitane 2700dü ama kumaşı efsane iyi 2-3 sene giyerim büyük ihtimalle
Nike Adidas f/p ürün bulamazsın bence, ben şortlarımı bu ikisinden alıyorum. İkisi de anormal pahalı. Ama bana göre değiyor. Özellikle adidas.Fiyat performansı iyi nike adidas puma vs çoda farketmez ama kalitesini bildiğiniz denediğiniz şortlar var mı sporda giyilmeye uygun iki gün sonra elimde kalmayacak
2700 biraz çok ama bende görmek isterimHangisini aldın sitede vardır muhtemelen at biz de görelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nike Adidas f/p ürün bulamazsın bence, ben şortlarımı bu ikisinden alıyorum. İkisi de anormal pahalı. Ama bana göre değiyor. Özellikle adidas.
Beğendiniz ürünün modeli vs nedir spor için aşmak istiyorum uygun mudurHangisini aldın sitede vardır muhtemelen at biz de görelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nike Adidas f/p ürün bulamazsın bence, ben şortlarımı bu ikisinden alıyorum. İkisi de anormal pahalı. Ama bana göre değiyor. Özellikle adidas.
Ben de adidastan şort almayı düşünüyordum. 1500-1700 TL bütçem var. Ne önerirsiniz?