AlphaOMG
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 748
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam akşam aynı şekilde mecbur öyle deneyeceğim. Tek endişem umarım çıkarırken pedlere bir şey olmaz ( yırtılma gibi ) yoksa elimde başka kalmadı 1 mmYüksek ihtimalle pump-out oldu veya soğutucu plaka tam baskı yapmadı. Zaten bu şekilde kullanamayacağınız için her halükarda tekrar içini açacaksınız. Pump-out olmuşsa bir sonrakinde macunu sürdükten sonra kartın backplate vidalarından önce çipin çevresindeki X plakayı çapraz şekilde her bir vidayı 1 tur çevirerek aynı sırayla devam edin, sertleştiği zaman bırakırsınız. Önce backplate'i vidalarsanız macunu bir tarafa itebiliyor. Genelde X plakayı çapraz şekilde yarım tur, yarım tur şekilde sıkın deniyor ancak ne kadar yavaş sıkarsanız o kadar az pump-out oluyor. Defalarca kez farklı miktarda sıkarak denedim, sırayla 1-2 tur gibi çok küçük miktarlarda çevirdiğinizde çok daha iyi sonuç alıyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çıktı çıktı çıkarırken ARGB Led soketinin kablosu koptu bende ötenaziyi uyguladım. Ekran kartının o eski cıvıl cıvıl neşeli hali kalmadı. Şimdi terkedilmiş kasaba gibi karanlık sessiz soğukÇıkmadı mı hala bir soket