paran varsa her şey alınır benceO zaman şöyle sorayım size
![]()
WLMouse Beast G Medium Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
Pulsar ZywOo The Chosen Gen.2 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
Sikakeyb FNP75 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Bu 3 ürünü almak mı ?
Yoksa tek ürün olarak bunu mu ?
![]()
Angry Miao Black Diamond 75 V2 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
satıldığını sanmıyorum yalandan ekleyip siliyorlardır aklı başında olan adamın şu çirkinliğe o parayı vereceğini sanmamHobi ve koleksiyon diyelim. Elimde bir sürü mouse, klavye ve mousepad birikti. Koleksiyon yapmayı ve yeni ürünler deneyimlemeyi çok seviyorum. Aynı zamanda deneyimlediklerimi burada paylaşmayı ve önerilerde bulunmayı da seviyorum. O yüzden aslında...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Angry Miao RGB 65 R1.5 Alüminyum Klavye
35 Bin liralık klavye 1-2 günde tükendi bu fiyatlar bana normal geliyor artık.
yok aga parayıda harcamayı bilmek lazım parayı yemeninde bir adabı var böyle saçma klavyeye vs harcanmaz (Bence)paran varsa her şey alınır bence
O kadarda değil hocamparan varsa her şey alınır bence
Öyle olsa illa stoğa gelirdi bence hocam sanmıyorum aslında ama bilemiyorumsatıldığını sanmıyorum yalandan ekleyip siliyorlardır aklı başında olan adamın şu çirkinliğe o parayı vereceğini sanmam
sanmam kanka ya yalandandır diye düşünüyorum hayır yani neden etsin o para oda saçmaÖyle olsa illa stoğa gelirdi bence hocam sanmıyorum aslında ama bilemiyorum
Bilmiyorum kral ileride satarım illa zaten şimdi almaya gerek var mı bilemedimYanş buna 19k verirsen faceit en az 8 lvl olması lazım bdnim sistem 19k etmiyor
Paran bolsa al krla zorluk çdkmiceksdnBilmiyorum kral ileride satarım illa zaten şimdi almaya gerek var mı bilemedim
Paran bolsa al krla zorluk çdkmiceksdn
İleride satarken baya zorlayacak beni hele ki beyaz rengi. O yüzden eğer siyah rengi gelirse alim yoksa aklımda 3-4 ürün vardı onları alayım diyorum.Klavye olarak alınmaz. Koleksiyon ürünü olarak alınır.