Hangi Ekran Kartı Destek Aparatını Kullanıyorsunuz?

Ersin3472

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
2000
Herkese hayırlı geceler. Yeni bir sistem topladım bu şekilde, ekran kartı destek aparatı arıyorum ancak çok fazla seçenek yok sanırım beyaz olarak. Sisteme yakışır bir şey arıyorum. Bir de kasanın tabanından yüksekliği 12 cm civarında o yüzden seçeneklerde azalıyor.
En kötü ihtimalle bunu alacağım;

Daha önce kullandım bu ürünü de çok da kötü değil. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hayırlı geceler tekrardan.

Ekler

• IMG_2621.webp
    IMG_2621.webp
    1 MB · Hit: 53
Herkese hayırlı geceler. Yeni bir sistem topladım bu şekilde, ekran kartı destek aparatı arıyorum ancak çok fazla seçenek yok sanırım beyaz olarak. Sisteme yakışır bir şey arıyorum. Bir de kasanın tabanından yüksekliği 12 cm civarında o yüzden seçeneklerde azalıyor.

Daha önce kullandım bu ürünü de çok da kötü değil. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hayırlı geceler tekrardan.
12 cm ise rog herculx gider. 12.8 cm olabiliyor

Hocam satışı yok beyazının bulamadım daha doğrusu satış yapan site
Buna da bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

D

DE attıgım cok basit oldu seninki lcd falan fistanmıs. Attıgın aparat güzel bütçe varsa al geç

Bence 3D basıcıdan bi tane yaptırt kendine daha iyi oluyor öyle. İyi ki öyle dertlerim yok benim. :D
IMG_20260731_014252_1.webp

Buna da bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

D

DE attıgım cok basit oldu seninki lcd falan fistanmıs. Attıgın aparat güzel bütçe varsa al geç
Dediğim gibi en kötü bunu alıcam ama merak ettim öneri var mı diye çok bir çeşit yok çünkü piyasa da

Linux sürümlerini deniyorum valla şu an GTX 770 var o yüzden takmadım onu ama böyle mükemmel oldu ya sıfır ses tablet gibi çalışıyo makine valla. :D
Valla en iyisi soyle sistem kurup ugrasmak. Evde biraz alanım olsa 2. 3. Sistemi kurcam parça var yer yok😁 bi masa kestiricem odamdaki kolona duvara göre boydan boya ondan sonea bende giriscem eglenceli islere

Valla en iyisi soyle sistem kurup ugrasmak. Evde biraz alanım olsa 2. 3. Sistemi kurcam parça var yer yok😁 bi masa kestiricem odamdaki kolona duvara göre boydan boya ondan sonea bende giriscem eglenceli islere
Anakartı yıkayıp HAFX kasaya koyucam valla pislik olmuş hep :D Neyse arkadaşın gönderisini karıştırmayalım ayıp. :D @Ersin3472 hakkını helal et aga.

en ucuzu neyse o :^)

Geri