❌İndirim Bitti! Goodram 1tb Gen5 M.2 SSD 7795tl !

Yani alınmaz demek için hiçbir sebep göremiyorum bir insan nasıl mantıksız bulabilir ki bunu? 1tb gen 4 zaten 6k falan
Alınmaz değil de paylasan arkadasın terimleri cok yanlıs. Yeni markadir vsdir. Ama ben almam genede bunu daha iyi secenekler mevcut

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
noluyo kardeşim ne bu tantana
indirim bitmiş bu arada

Takip edin almak isteyenler bu itopya da sürekli indirme giriyor en az 3-4 kez gördüm bu fiyata. Anakart soğutma bloğunuz iyi değilse almayın çok ısınıyormuş. Onun haricinde f-p

Ben bilgisayarcıyım gen5 ssd üretmiyorlardı daha yeni 9-10 ay önce girdiler piyasaya kardeşim. gen5 ssdler 2022sonları 2023 başları başladı goodram bu sırada gen4 ten devam etti elinin altındaki gemini midir chat gpt midir oradan yaptığın şirket ceosu araştırmasıyla gelme bana alıntı ile.
Ben bilgisayarcıyım dedikten sonraki süreci okumadım zaten her şeyi anlatıyor.

aga bu dram ne oluyor cahil aydınlatın az
Dram ev kullanicisi için pek gerekli bişey değil dostum gönül rahatlığı ile alabilir normal bir kullanici. Dram yüksek veri transferlerinde ssdnin körelen yazma okuma hızlarını stabil tutmak için geliştirilen bir teknoloji. Bu fiyata dramsiz alınmaz diyenler ezbere boş yapıyor gibi geliyor bana ne işe yarar tam bilmezler diye düşünüyorum .

Eğer her gün yüksek yazma hızlarinda gblarca veri aktarımı yapmıyorsanız zaten gerekli bir teknoloji değil. Yazdırılan veriler için önceden ayrılmış bir bellek kontrolcusu gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz değil de paylasan arkadasın terimleri cok yanlıs. Yeni markadir vsdir. Ama ben almam genede bunu daha iyi secenekler mevcut
Yeni derken markanin yeni modellerinden yazmam lazimdi, model yerine marka yazmışım ona takıldı

Hayırdır oturduğun yerden yazması kolay heralde dükkana beklerim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rahatsız mı oldun
Dükkanına geleceğim ağrılık yapıyor diye ram mi çalacaksın ya da o ekran kartı modeli kasan uymaz diyip ret mi edeceksin ya da o marka sorunlu diye boş mu yapacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,878
Üyeler
200,536
Son üye
sekerahmet

Geri