Sistemimi Kaça Satmalıyım

agalar fiyat sordum sadece kavga etmeyin lütfen anlamıyorum bu işlerden
Arakadaş sorunlu sanırsam mantıklarında sorun var sen 2. el sistelerden ürün fiyatlarını kıyaslarsan senin için daha iyi olacaktır. Toplu şekilde verirsen daha ucuza gider ama satılması daha kolay olur ama ayrı ayrı satarsan daha iyi fiyat olur ama bir çok ürünü satmak konusunda daha zorluk çekersin. Ürün adını yazıp en düşük fiyat sıralması yaparsan daha iyi sıralama görürsün. Bence kasanın fiyatı da 30k eder gibi duruyor 1 2 aşağı pazarlıkla inebilir

Örn:

7k etmeycek fikrini sunabilirsin o zaman boş yapmana gerek yoktu "ben sana vereyim o zaman 7k ya alırsın sen" diye önce biraz diğer insanların fikrine açık ol sonra tartışma yapabilme yeteneklerine sahip ol. Yaşın kaç da bana kardeşim diyorsun hayırdır sen
kardeşim demeyi yaşa göre belirliyorsan yeğenim falan demem lazım sana

Hadise imzalı olması şaka ama 0 gibi az kullanulmış sadece oyun için kullanılmış ssitemler çok daha pahalıya hemde 0 dan çok daha pahalıya satan var :D

Yapmayın böyle şakalar 😀 Şaka bulamıyosanız yazın dm ben bulurum size 😀😀😀

Arakadaş sorunlu sanırsam mantıklarında sorun var sen 2. el sistelerden ürün fiyatlarını kıyaslarsan senin için daha iyi olacaktır. Toplu şekilde verirsen daha ucuza gider ama satılması daha kolay olur ama ayrı ayrı satarsan daha iyi fiyat olur ama bir çok ürünü satmak konusunda daha zorluk çekersin. Ürün adını yazıp en düşük fiyat sıralması yaparsan daha iyi sıralama görürsün. Bence kasanın fiyatı da 30k eder gibi duruyor 1 2 aşağı pazarlıkla inebilir

Örn:
sorunlu sensin adam fiyat soruyor sahibindene girip fiyat veriyorsun kendi bilmiyor mu ordan kıyaslamaya yapmayı. gideceği fiyatı soruyor bilgin yoksa yorum yapmazsın olur biter her konuya atlamak zorunda hissetmeyin kendinizi

Geri