ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,748
35 bine aynı işi yapan amd varken 60 bin vermeye bir kulp bulmak lazım tabiAmd ye hala daha ATI zamanında sanıp burda çağ atlarsın muamelesi çekiliyor![]()
35 bine aynı işi yapan amd varken 60 bin vermeye bir kulp bulmak lazım tabiAmd ye hala daha ATI zamanında sanıp burda çağ atlarsın muamelesi çekiliyor![]()
Ben 9070 xt kullandım ve güzel karttı ama problemleri vardı abi. İnkar etmeye gerek yok fazla. 9070 xt alınır ama param varsa kesinlikle 5070 ti alırım.Yani sunu demek varken burdakiler 9070xt ile 5080 arasında kas gücü farkı neredeyse yok diyor![]()
Nvidia uyandı sadece satışlara bakarsan ilk ölen kartlar her zaman 80 ve 90 lar. Yeni seri çıkınca 60 kartlar hala satılıyor 70 ve 70 ti lar yine alıcı buluyor ama 80 ve 90 laeın yüzüne kimse bakmıyor. ONdan yeni seri cıkarana kadar kitleyebildiğimize kitleyelim mantıgı.Bunun nedenini anlayamıyorum mesela benim naçizane fikrim nvidia planında super kartları çıkarıp aradaki fiyat farkını doldurmaktı ama olmayınca o şekilde açık kaldı gibi
Fiyat performans dengesi de 5080den daha iyi zaten illa nvidia alınacaksa da 5080 alınmaz katılıyorum.İllaki Nvdia ekran kartı alacam diyorsanız 5070 Ti oyun için alınabilecek maks kart bence.
5080 aslında 5070 ti superBunun nedenini anlayamıyorum mesela benim naçizane fikrim nvidia planında super kartları çıkarıp aradaki fiyat farkını doldurmaktı ama olmayınca o şekilde açık kaldı gibi
Çok doğru yorum bence 5080 gibi bir kartın 24gb ile gelmesi gerekiyordu bak o zaman yok gibi satardı işte5080 aslında 5070 ti super
Yok hocam gerçekten 5080'e o kadar para vermemFiyat performans dengesi de 5080den daha iyi zaten illa nvidia alınacaksa da 5080 alınmaz katılıyorum.
Aynı şeyi söylüyoruzYok hocam gerçekten 5080'e o kadar para vermem
Herkes aynı şeyi söylüyor olay nasıl çıktıAynı şeyi söylüyoruz![]()
Fanboy bir arkadaş 9070xt den 5080 e geçince çağ atlarsın dediHerkes aynı şeyi söylüyor olay nasıl çıktı![]()
Yok yok arada başka fikirler de varHerkes aynı şeyi söylüyor olay nasıl çıktı![]()