Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

35 bine aynı işi yapan amd varken 60 bin vermeye bir kulp bulmak lazım tabi
Türkiye de fiyatlar dünya gibi olsa bizim ülkemizde su sekil olacak.
1785625174322.webp

Ama tabii ki tek sebebi
1785625271992.webp

Gecen kasımda IPS monitör almıssın o monitör yerine OLED al en azından gözlerin farkı görsün hocam. Butce varsa yine al yoksa ekran kartından kısıp oraya aktar derim
çok iyi tercih meselka aradaki farka 4. nesil oled bile alabilirsin

ozendigin avrupaya sürekli gidiyorum orda yasarken de 9070xt kullanıyorum. agzı salyalı olan ben değilim bence
Nvidia ve ya AMD fiyat politikasından dolayı sadece bir tarafa bu kadar bağlanamak hoş değil bence işin sonunda rekabetten biz karlı çıkarız. Her 2 markanın da politikası farklı. Biri daha çok oyuncu ve fiyat odaklı iken biri dah çok workstation

ozendigin avrupaya sürekli gidiyorum orda yasarken de 9070xt kullanıyorum. agzı salyalı olan ben değilim bence
Avrupaya özenen kim fiyatlar dünya gibi olsa diyorum. Avrupaya özensem lisede aldıgım diploma ile direk almanyaya ucup orda okurdum dostum sizin gibi izinlerle ugrasmadan😃 Türkiye cennet cennet. Liste de Türkiye geneli icin bu arada kendini genelden sayanlar alınabilir. Yurtdısı fiyatlarına ragmen 9070xt kullanan da agır fanboydur steam survey kanıtlıyor gibi bunu.

Beyler bütçesi olmayan 9070 xt alsın ama benim param var zaten bileşenlerim ve ekipmanlarım iyi diyorsan git 5070 Ti al 5080 al. Çokta uzatmaya gerek yok yani. Paran varsa oyun için alınabilecek en iyi Nvdia kartı 5070 Ti Amd tarafındaysa 9070 xt. Her iki kartta taş gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her iki kartta sizi senelerce götürür merak etmeyin ama artık bırakın şu tartışmayı

Gecen kasımda IPS monitör almıssın o monitör yerine OLED al en azından gözlerin farkı görsün hocam. Butce varsa yine al yoksa ekran kartından kısıp oraya aktar derim
ips leri yan ekran yaptım kanka asus 2k monitör aldım, şimdi şu ekran kartı bi gelsin 2-3 haftaya olede geçeceğim

Geri