İşlemcim En Küçük Oyuna Girmeme Rağmen %100 Ünü Kullanıyor Oyun Çok Kasıyor

Runıque

80+
Reaksiyon skoru
2
Pc yi yeniden kurdurdum açayım dedim sorun yok gibiydi robloxa girmeme rağmen %100 ünü kullanıyor çok kasıyor
Ekran görüntüsü 2026-08-02 094446.webp

GPU ne hocam ? Sanki microsoft sürücüsü ile çalışıyor gibi sezdim.

rtx 3070 8 gb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rtx 3070 8 gb
Başlat simgesine sağ tıkla Aygıt Yöneticisine gidin oradan Görüntü Bağtaştırıcıları sekmesini genişletin orada ne yazıyor? sizin ekran kartı mı yoksa Microsoft Basic Display Adapter' mı?

Başlat simgesine sağ tıkla Aygıt Yöneticisine gidin oradan Görüntü Bağtaştırıcıları sekmesini genişletin orada ne yazıyor? sizin ekran kartı mı yoksa Microsoft Basic Display Adapter' mı?
1785659256013.webp

ekrankarımın bozuk olduğunubiliyorum ekranda bir sürü yeşil çizgi var zaen

Geçmiş olsun vram arızası gibi görünüyor. Ddu ile sürücüleri kaldırmayı deneyin. Çizgiler giderse güncel sürücü kurun. Gitmezse zaten çöp demek maalesef. Sorun işlemcide değil, ekran kartı yüzünden.

Geçmiş olsun vram arızası gibi görünüyor. Ddu ile sürücüleri kaldırmayı deneyin. Çizgiler giderse güncel sürücü kurun. Gitmezse zaten çöp demek maalesef. Sorun işlemcide değil, ekran kartı yüzünden.
evet bilgisayarcıda ekran kartın bozuk dedi ama şansımı denemek istedim

gpu sürücün kurulu mu
kaldırdım yeniden kuruyorum şuan

Ekran kartı ne zamandır sizde
yaklaşık 3 yıl ama 1 yıldır yatıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
evet bilgisayarcıda ekran kartın bozuk dedi ama şansımı denemek istedim

kaldırdım yeniden kuruyorum şuan

yaklaşık 3 yıl ama 1 yıldır yatıyor
Arkadaşların dediği gibi güncel driveri kurup şansınızı deneyin, ikinci olarak güncel driverdan da sorun olabilir 3-5 ay önce yayınlanan bir driver daha kurarak şansınızı 2. defa deneyin, ikisinde de olumsuz sonuçlar alırsanız bir bardak soğuk su iyi gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,269
Üyeler
200,889
Son üye
karene1

Geri