rtx 3070 8 gbEkran kartı nedir
rtx 3070 8 gbGPU ne hocam ? Sanki microsoft sürücüsü ile çalışıyor gibi sezdim.
Başlat simgesine sağ tıkla Aygıt Yöneticisine gidin oradan Görüntü Bağtaştırıcıları sekmesini genişletin orada ne yazıyor? sizin ekran kartı mı yoksa Microsoft Basic Display Adapter' mı?rtx 3070 8 gb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
rtx 3070 8 gb
Başlat simgesine sağ tıkla Aygıt Yöneticisine gidin oradan Görüntü Bağtaştırıcıları sekmesini genişletin orada ne yazıyor? sizin ekran kartı mı yoksa Microsoft Basic Display Adapter' mı?
ekrankarımın bozuk olduğunubiliyorum ekranda bir sürü yeşil çizgi var zaenBaşlat simgesine sağ tıkla Aygıt Yöneticisine gidin oradan Görüntü Bağtaştırıcıları sekmesini genişletin orada ne yazıyor? sizin ekran kartı mı yoksa Microsoft Basic Display Adapter' mı?
Ekran kartı ne zamandır sizdePc yi yeniden kurdurdum açayım dedim sorun yok gibiydi robloxa girmeme rağmen %100 ünü kullanıyor çok kasıyorAlıntıyı görüntüle
gpu sürücün kurulu muPc yi yeniden kurdurdum açayım dedim sorun yok gibiydi robloxa girmeme rağmen %100 ünü kullanıyor çok kasıyorAlıntıyı görüntüle
evet bilgisayarcıda ekran kartın bozuk dedi ama şansımı denemek istedimGeçmiş olsun vram arızası gibi görünüyor. Ddu ile sürücüleri kaldırmayı deneyin. Çizgiler giderse güncel sürücü kurun. Gitmezse zaten çöp demek maalesef. Sorun işlemcide değil, ekran kartı yüzünden.
kaldırdım yeniden kuruyorum şuangpu sürücün kurulu mu
yaklaşık 3 yıl ama 1 yıldır yatıyorEkran kartı ne zamandır sizde
Arkadaşların dediği gibi güncel driveri kurup şansınızı deneyin, ikinci olarak güncel driverdan da sorun olabilir 3-5 ay önce yayınlanan bir driver daha kurarak şansınızı 2. defa deneyin, ikisinde de olumsuz sonuçlar alırsanız bir bardak soğuk su iyi gelir.evet bilgisayarcıda ekran kartın bozuk dedi ama şansımı denemek istedim
kaldırdım yeniden kuruyorum şuan
yaklaşık 3 yıl ama 1 yıldır yatıyor