@yusuf7878 Hocam göreve bekleniyorsunuz.İncehesap üzerinden bu sistemi alıcam lian li kasa 750 watt gold sertifikalı bu sistem için yeterli midir ? bana uzun kullanımda problem çııkartır mı ? sistemde sağlam 850 watt çok para değiştiremiyorum zaten 850 wattlar markası garip
2 bin 3 bin tl eder 3k ya 16 gb ram mi varPSU yeter gibi de ram yetmezben olsam işlemciyi 9700X yapar remi 32lerdim.
ram daha sonra 16 daha ilave edicem şuan psu çözmeye çalışıyorumPSU yeter gibi de ram yetmezben olsam işlemciyi 9700X yapar remi 32lerdim.
Az daha eklesin, sonra drop yemekten kafayı yemektense.2 bin 3 bin tl eder 3k ya 16 gb ram mi var![]()
Lian li'nin psuları kötü değil yeterli olur bence.ram daha sonra 16 daha ilave edicem şuan psu çözmeye çalışıyorum
Psu fazlasıyla yeterli, güle güle kullanram daha sonra 16 daha ilave edicem şuan psu çözmeye çalışıyorum
Psu yeter ama kalitesinden emin değilim. Hakkında pek bilgi bulamadım.İncehesap üzerinden bu sistemi alıcam lian li kasa 750 watt gold sertifikalı bu sistem için yeterli midir ? bana uzun kullanımda problem çııkartır mı ? sistemde sağlam 850 watt çok para değiştiremiyorum zaten 850 wattlar markası garip
sence üzrindeki kule tipi işlemci soğutmada problem oluşturur muAz daha eklesin, sonra drop yemekten kafayı yemektense.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lian li'nin psuları kötü değil yeterli olur bence.
teşekkürlerPsu fazlasıyla yeterli, güle güle kullan
Güzel sistem olmuş psu yeterli görünüyor ram ekleyin bencede hayırlı olsunİncehesap üzerinden bu sistemi alıcam lian li kasa 750 watt gold sertifikalı bu sistem için yeterli midir ? bana uzun kullanımda problem çııkartır mı ? sistemde sağlam 850 watt çok para değiştiremiyorum zaten 850 wattlar markası garip
o psu ları İncehesap koyuyo normalde yok model neden belirtmiyorlar anlamıyorum amaAz daha eklesin, sonra drop yemekten kafayı yemektense.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lian li'nin psuları kötü değil yeterli olur bence.
valla bende anlamadım ama gold 750 yetsin artık yoksa bide yeniden psu takmak çok zor oluıro psu ları İncehesap koyuyo normalde yok model neden belirtmiyorlar anlamıyorum ama