🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap)

Sadece bir araya geldikçe arkadaşlarla fifa atmak için gamepad bakıyordum, 8bitdo ultimate 2c almıştım ancak joystickleri çok elden kayıyor düz yapısı sebebiyle. Bunu görünce 3 tane KP20 aldım ama herkes KP40 önermiş. Nasıl bir gecikmeden bahsediyorsunuz, kaç ms fark var?

4 tane gamepad aldım oynayamadım sattım almak istiyorum ama yeteneklerim el veriş li değil şans vermek istiyorum ama vazgeçiyorum :D :D

4 tane gamepad aldım oynayamadım sattım almak istiyorum ama yeteneklerim el veriş li değil şans vermek istiyorum ama vazgeçiyorum :D :D
hocam direkt fps nişan oyunlarından başlarsanız zor olur. 2d aksiyon platform oyunları başlarda daha rahat olabilir alışmak için

Sadece bir araya geldikçe arkadaşlarla fifa atmak için gamepad bakıyordum, 8bitdo ultimate 2c almıştım ancak joystickleri çok elden kayıyor düz yapısı sebebiyle. Bunu görünce 3 tane KP20 aldım ama herkes KP40 önermiş. Nasıl bir gecikmeden bahsediyorsunuz, kaç ms fark var?
Olay sadece gecikme de değil, stick tension optik abxy ve daha iyi malzeme kalitesi.

kp40 en yakın fiyat rakibi 3500 lira kp40tan altını almayın bencede

f710 gamepadim tekleme yapmaya basladığı için xbox kolu alıp gececektim, alınır mı bu kollar ne diyorsunuz? k20 ile k40 arasındaki farkı da anlamadım, stick hassasiyeti ayarlamak dışında bi olay var mı? souls oyunları oynuyorum sadece

Easysmx x05, fantech shooter 3 ve claws tactical combat var easysmx x05i 500e shooter3u 700e tactical combati 1200e aldım indirimli bir gamepad daha gördüm arada hikayeli oyun dışında gamepad kullanmıyorum ama gördükçe böyle indirimli alasım geliyor dayanamıyorum...
Hocam eskiden mi aldınız bu fiyatlara yoksa 2. El mi? Bi gamepad almak istiyorum PC de denemek için kullanır mıyım bilmediğim için ucuz olsun istiyorum.

G80TS den hangisine geçilir ?

Geri