Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Mobil uygulamasi var playstorede. Amazon fiyatlarini tarayan bir program. Ordan aradigin urunu ve ne kadar indirim olursa bildirim almak istiyorsun ayarlarini yapiyorsun. Mesela ekran kartlarinda şu kadar indirim olursa bildir diye... Oda indirime girdikce sana anlik bildirim veeiyor direkt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bitti malesef odeme onayi ekraninda hata verir.

DUZELTME... Tekrar stoga girmis. :) Galibe ben engel olmusum demin
Şöyle bir baktım da aradığım ürünleri bulamıyorum uygulamada özel bir arama vs. var mı?

Yok hocam ben yine bulamadım, mesela spesifik olarak XG27AQWMG bu modele bakmak
O kadar detaylı istekleri karşılayamıyor, burda en fazla yapılabilecek şey bildirim sekmesinden yukardaki kategori sekmesine gidip ordan elektronik-bilgisayar monitor secenegini seçmek ve en altta marka kismindan Asusu seçmek olabilir. Ancak bu kadar daraltilabilir istek :).. Indirim yüzdesi olarakda garanti olsun diye %10 ve üzerini seçin .. Sizin beklediginiz monitörün bildirimi düşene kadar diger gelen gereksiz bildirimlerede maruz kalcaksiniz mecbur :)

1000127399.webp

27k'dan, 30k'dan 9070xt kaçırdıktan sonra. Bu ram fiyatlarının zamlanacağı haberi gözümü korkuttu. 32.3k'dan Sapphire 9070xt pulse çektim 6 taksit. Hem enayi gibi hissediyorum hem şanslı gibi lanet olsun.
Sıcak mı bilmem ama şuan ASUS PRIME RX9070XT depoda 34.626,54TL'den 2 adet satışta.
Satın aldım ve paketini açmadan pusuda bekleyeceğim daha iyi fırsat iade için :D 1 Yıl garanti kaybetmeye değer mi 34 bin TL fiyat??

Son düzenleme:
Sabah Sapphire Nitro+ 9070XT 36 liraya düştü, kartta 34 lira limit kaldı diye alamadım. Çok acılıyım.

Sabah Sapphire Nitro+ 9070XT 36 liraya düştü, kartta 34 lira limit kaldı diye alamadım. Çok acılıyım.
Gün boyu ara ara takip ediyorum ben denk gelemiyorum. Bir denk geldim prime alabildim. Bildirimle mi baktınız?

27k'dan, 30k'dan 9070xt kaçırdıktan sonra. Bu ram fiyatlarının zamlanacağı haberi gözümü korkuttu. 32.3k'dan Sapphire 9070xt pulse çektim 6 taksit. Hem enayi gibi hissediyorum hem şanslı gibi lanet olsun.
Sıcak mı bilmem ama şuan ASUS PRIME RX9070XT depoda 34.626,54TL'den 2 adet satışta.
Enayi gibi niye hissediyorsun harika seçim ben de aynısını yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,991
Üyeler
200,815
Son üye
sivaskangaliboran

Geri