Kpss Önlisans Çıkacak Konuları Nereden Bulabilirim ?

LawinJR

80+
Reaksiyon skoru
109
Konuları en net düzgün nereden bulabilirim ve harici olarak PDF vs. de bulabileceğim bir yer var mı ?

ösym'nin kendi sayfasına baktın mı? Orada geçmiş sorular falan filanlar hep var diyer biliyorum.

bu kitabı kullanan var mı göze güzel geliyor akılda kalıcı bir anlatımı var gibi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ösym'nin kendi sayfasına baktın mı? Orada geçmiş sorular falan filanlar hep var diyer biliyorum.
yakın yıllar yok gibi %10 yazmışlar anlamadım onu

play store de kpss çıkmış sorular vardı hocam ben önlisansa oradan da bakıyorum.

play store de kpss çıkmış sorular vardı hocam ben önlisansa oradan da bakıyorum.
bende başta baktımda hocam kitap kalem olayı beni daha çok sarıyor zaten basit bilgileri sosyal medyadaki kpss sayfalarından görüyorum

bende başta baktımda hocam kitap kalem olayı beni daha çok sarıyor zaten basit bilgileri sosyal medyadaki kpss sayfalarından görüyorum
Yani hocam o zaman çıkmış soruları tarzı bi soru bankası gibi bi şey alabilirsiniz ben telefonda her an çözebildiğim için uygulamalar daha rahat geliyor ama siz nasıl rahatsanız öyle devam edin çalışmaya.

Geri