evet var bende dell Alienware 320 hz 24.5' 1080p monitör var arada 4k veya 2k çözünürlüğe denetim masasından çekebiliyorum ama şöyle bir şey var 4k da 60 hz destekliyor 2k da 240 hz2k 4k şart deil İşlemcin iyi 1080p de yine akarsın
ama evet bu sistemin hakettiği 2k 4k olur Sistemin iyi çünkü
Bide Sanal çözünürlüğü de ilk defa duydum varmı böyle bir şey bilenler banada anlatsın ihtiyacım yok ama öğrenmekten zarar gelmez
Bende lg 144hz monitör var hz düşüyorsa 1080 kullanırım mecbur.evet var bende dell Alienware 320 hz 24.5' 1080p monitör var arada 4k veya 2k çözünürlüğe denetim masasından çekebiliyorum ama şöyle bir şey var 4k da 60 hz destekliyor 2k da 240 hz
Darboğaz vb olursa diye merak ettim.niye kullanılmasın
Yok olmaz 2 parçada dengeli İyi seçimler yapmışsınBende lg 144hz monitör var hz düşüyorsa 1080 kullanırım mecbur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Darboğaz vb olursa diye merak ettim.
2k monitörde baya sorarak al pixel oranı çok yüksek üstelik bilinmedik bir marka alırsan hem elinde kalır hemde satamazsınBende lg 144hz monitör var hz düşüyorsa 1080 kullanırım mecbur.
Olaylar hızlı gelişti ya normalde 7500f 5070 sistem alacaktım bunu gördüm aynı şehirde gittim aldım. Arc a750 i5 12. Sistemden buna geçiş yaptım çağ atlattı gibi vefat edene kadar değişmem artık pcYok olmaz 2 parçada dengeli İyi seçimler yapmışsın
Ama bencede 4k olmasada bu sisteme 2k akarmış yalan yok zevkini çıkarırdın sistemin
5 sene Boyunca rahat takılırsın AAA oyunlardaOlaylar hızlı gelişti ya normalde 7500f 5070 sistem alacaktım bunu gördüm aynı şehirde gittim aldım. Arc a750 i5 12. Sistemden buna geçiş yaptım çağ atlattı gibi vefat edene kadar değişmem artık pc
Hocam darboğaz insanların hayal ettiği gibi bir şey değil, ekran kartınız mercedesken işlemciniz acemi şoför olsa da mercedes yine mercedestir, hızlı gitmeye müsaittir ama acemi şoför yavaş kullanıyodur gibi düşünün. Veya bunun tam tersi işlemciniz iyi kartınız zayıf da olabilirdi. Sizin iki bileşeniniz de iyi ve birbiriyle dengeli. Darboğazdan kaçınmanın ana nedeni oynanacak oyuna göre sistem kurarken bütçeyi dengelemektir aslında.Bende lg 144hz monitör var hz düşüyorsa 1080 kullanırım mecbur.