5070 Ti 1080p De Kullanılır mı?

zalfo430

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
121
1080p monitör var ve şuanlık yükseltecek bütçe yok. 5070ti+7800x3d var ama çözünürlük 1080p. Sanal olarak arttırılabiliyorsa nvidia dan nasıl yapmalıyım?

niye kullanılmasın

2k 4k şart deil İşlemcin iyi 1080p de yine akarsın

ama evet bu sistemin hakettiği 2k 4k olur Sistemin iyi çünkü

Bide Sanal çözünürlüğü de ilk defa duydum varmı böyle bir şey bilenler banada anlatsın ihtiyacım yok ama öğrenmekten zarar gelmez

2k 4k şart deil İşlemcin iyi 1080p de yine akarsın

ama evet bu sistemin hakettiği 2k 4k olur Sistemin iyi çünkü

Bide Sanal çözünürlüğü de ilk defa duydum varmı böyle bir şey bilenler banada anlatsın ihtiyacım yok ama öğrenmekten zarar gelmez
evet var bende dell Alienware 320 hz 24.5' 1080p monitör var arada 4k veya 2k çözünürlüğe denetim masasından çekebiliyorum ama şöyle bir şey var 4k da 60 hz destekliyor 2k da 240 hz

Hdmı takıntca da kendi özelliği olarak 4k çözünürlük geliyor

evet var bende dell Alienware 320 hz 24.5' 1080p monitör var arada 4k veya 2k çözünürlüğe denetim masasından çekebiliyorum ama şöyle bir şey var 4k da 60 hz destekliyor 2k da 240 hz
Bende lg 144hz monitör var hz düşüyorsa 1080 kullanırım mecbur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

niye kullanılmasın
Darboğaz vb olursa diye merak ettim.

Yok olmaz 2 parçada dengeli İyi seçimler yapmışsın

Ama bencede 4k olmasada bu sisteme 2k akarmış yalan yok zevkini çıkarırdın sistemin

2k monitörde baya sorarak al pixel oranı çok yüksek üstelik bilinmedik bir marka alırsan hem elinde kalır hemde satamazsın

Geçiçi olarak 1080 kullanıcaksan sorun yok DSR açarsın driverdan en kötü darboğazı çözmek için.

Yok olmaz 2 parçada dengeli İyi seçimler yapmışsın

Ama bencede 4k olmasada bu sisteme 2k akarmış yalan yok zevkini çıkarırdın sistemin
Olaylar hızlı gelişti ya normalde 7500f 5070 sistem alacaktım bunu gördüm aynı şehirde gittim aldım. Arc a750 i5 12. Sistemden buna geçiş yaptım çağ atlattı gibi vefat edene kadar değişmem artık pc

Olaylar hızlı gelişti ya normalde 7500f 5070 sistem alacaktım bunu gördüm aynı şehirde gittim aldım. Arc a750 i5 12. Sistemden buna geçiş yaptım çağ atlattı gibi vefat edene kadar değişmem artık pc
5 sene Boyunca rahat takılırsın AAA oyunlarda

Hocam darboğaz insanların hayal ettiği gibi bir şey değil, ekran kartınız mercedesken işlemciniz acemi şoför olsa da mercedes yine mercedestir, hızlı gitmeye müsaittir ama acemi şoför yavaş kullanıyodur gibi düşünün. Veya bunun tam tersi işlemciniz iyi kartınız zayıf da olabilirdi. Sizin iki bileşeniniz de iyi ve birbiriyle dengeli. Darboğazdan kaçınmanın ana nedeni oynanacak oyuna göre sistem kurarken bütçeyi dengelemektir aslında.

Ama sistemde bir tık yavaşlık var gibi baya optimize yapmam lazım bence regedit islc cart curt. Biostan da optimize ayarı varsa açayım anakartı b850mk. Önceki sistem de bu tarz optimizasyon yapmıştım baya hızlıydı açılışlar vb.

Kullandığınız işlemci çok güçlü. 5070ti'ı rahatlıkla 1080p'de de destekleyecektir. Ancak darboğaz olursa da endişe edilecek bir şey değildir. Darboğaz bilgisayarınıza herhangi bir zarar vermez.

DSR (Dynamic Super Resolution) ile monitörünüzün desteklediğinden çok daha yüksek çözünürlükte ekran kartınızın görüntü işlemesini sağlar. Masaüstü bilgisayar kullanırken kullanmıştım ve görüntü daha keskin görünüyordu.

Geri