Üniversite İçin Tablet Önerisi

Hocam Xiaomi Pad Mini alabilirsin. Bende üniversiteye gideceğim başka bir şehire de ne yapacağımı bilmiyorum. Masaüstü bilgisayarımı götürebilecek halim yok (keşke götürebilsem). Laptop mu alsam tablet mi, hangisi daha mantıklı olur?
Laptop tabii ki, tartışmaya kapalı.

Hocam Xiaomi Pad Mini alabilirsin. Bende üniversiteye gideceğim başka bir şehire de ne yapacağımı bilmiyorum. Masaüstü bilgisayarımı götürebilecek halim yok (keşke götürebilsem). Laptop mu alsam tablet mi, hangisi daha mantıklı olur?
office programlarıyla işin olacaksa tablette yapman çok zor, bilgisayar şart onlara

@ayranli_tuz @OverallTaken @Tablet123 tercihlerim finans sektörü bölümlerinden oluşuyor. Birde herhangi bir yurtta kalan var mı şuan? Motosikletimi de götürmek istiyorum ama nereye koyacağım? Yurtlarda üstü kapalı yerler oluyor mu motorların park edebileceği?

Merhaba dostlar üniversite için tablet alıcam ve elimde 20K gibi bir para var. Sizce bu fiyata Ipad mi alınmalı yoksa Samsung Tab S10 Fe mi ?
Sana şöyle söyleyeyim çoğu kişi kullanmadığı için bilmiyor ama piyasada çok model denedim eğer ki benim asıl isim ders diyorsan en iyi seçenek Huawei
Neden çünkü rakiplerinin 40 50k ya sattığı kalem özelliklerini sana 13k da yarışır biçimde sunuyor. Her öğrenciye de fiyatı ve özellikleri sebebiyle bu tableti önerirdim
Ancak 1 hafta önceye kadar 13k fiyata 3. Nesil mpen ile 11,5 vardı ama o kalemi kaldırmışlar bu yüzden 20k 3 taksit Kalemli matepad 11,5s almak daha mantıklı
Office programlarına gelirsek play store da bazı uygulamalar var ancak orijinali gibi olmuyor orjinal istiyorsan tek kişi 1 yıllık 3,3k 6 kişilik 1 yıllık 4,4k ben bazı dönemler kullanıyorum bence tabletten world kullanmak daha kolay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ipad niye bu kadar sevilmiyor ?
Bütçen genişse alırsın tabletleri telefonlarına göre daha alınabilir çünkü bazı özellikleri gerçekten güzel ancak giriş seviyesi modelleri genel olarak çöp

Son düzenleme:
Yani ipadler overhated bence.
Genel olarak tüm Apple ürünleri öyle, seveni var nefret edeni var. Ben uzun ömürlü olmalarından dolayı memnunum. Ek olarak iPadOS için özel olan çok tablet uygulaması var, bunların bazıları Androide de geldi yakın zamanda ama çoğu iPad’e özel hala.

Merhaba dostlar üniversite için tablet alıcam ve elimde 20K gibi bir para var. Sizce bu fiyata Ipad mi alınmalı yoksa Samsung Tab S10 Fe mi ?
Stoğa tekrar girince honor magicpad 2 ye bakmalısın oled ekranlı ve kalem+klavyeli kılıf ta kampanyası vardı bedava geliyodu bi ara

Stoğa tekrar girince honor magicpad 2 ye bakmalısın oled ekranlı ve kalem+klavyeli kılıf ta kampanyası vardı bedava geliyodu bi ara
Ben normalde hep onu öneririm ama artık stoga girmez gibi normalde 25k idi ama stoğu bitince 30a çektiler 2 3 gün önce de 23k ya satti honor kalem klavyesiz halini muhtemelen son stoğu da oydu hem satışa çıkalı çok oldu hem de pad 4 almayı mantıksız kılan bir tabletti
ikinci elini de 22k ya veriyor sahibinden fareleri

Ben normalde hep onu öneririm ama artık stoga girmez gibi normalde 25k idi ama stoğu bitince 30a çektiler 2 3 gün önce de 23k ya satti honor kalem klavyesiz halini muhtemelen son stoğu da oydu hem satışa çıkalı çok oldu hem de pad 4 almayı mantıksız kılan bir tabletti
ikinci elini de 22k ya veriyor sahibinden fareleri
Valla kendi fiyatında rakibi nerdeyse yoktu kötü oldu bitmesi. en son 3 ağustosta 23k ya satılmış olarak gözüküyor daha da gelebilir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,207
Üyeler
201,142
Son üye
Myqx

Geri