🔥İndirim 8 Adet Alımda Rexona Men Erkek Sprey 103tl

MrCodeX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,640
Son düzenleme:
Şimdi farkettim bende ekstra 200 daha düşmüş... Acaba herkes de mi düşüyor o bilmiyorum.
Eğer ki o yoksa tanesi 100 küsüre geliyor.

Bende diğer versiyonu var yine hakan ç var resimde fena değil ama fazla duman ediyor ortalığı tek kötü yanı o

Bunların aliminyum olayları nasıl? Bir de old spice mi bu mu

Bunların aliminyum olayları nasıl? Bir de old spice mi bu mu
"Aluminium Sesquichlorohydrate" var içindekiler kısmında. Old Spice koku ve kalıcılık olarak çok daha iyi bence, stick ve jellerinde alüminyum yok. Terlemeyi önlemiyor, ki sağlıklı olan da bu, ama aşırı terlemiyorsan 2 güne kadar, aşırı terliyorsan gün boyu ter kokusunu engelliyor. Arayıştaysan bunu öneririm:
Günlük kullanımda 1 tanesi neredeyse 1 yaz götürüyor.

"Aluminium Sesquichlorohydrate" var içindekiler kısmında. Old Spice koku ve kalıcılık olarak çok daha iyi bence, stick ve jellerinde alüminyum yok. Terlemeyi önlemiyor, ki sağlıklı olan da bu, ama aşırı terlemiyorsan 2 güne kadar, aşırı terliyorsan gün boyu ter kokusunu engelliyor. Arayıştaysan bunu öneririm:
Epic Legend kullanıyorum Captain den çok daha güzel. Old Spice de aliminyum olmadığını biliyorum da bunlarda var mı yok mu merak ettim ondan sormuştum. Bilgi için teşekkür ederim.

ben de geçen gün bundan aldım 3 tane indirimdeydi. Normalde blade sprey deodorant kullanıyordum. Bunu denedim 2 gün hiç koku yapmadı daha kaliteli ve güzel ürün öneririm old spice'ı.

Geri