Yardım Mouse Tekerleği Kaydırmıyor

FPS türünde oyunlar çok oynayan birisi değilim hocam o yüzden ağırlık sorunum yok hatta mouse büyük olursa :) daha iyi oluyor benim için.

Valla hocam ROG ekipmanlar aldım aldırdım uzun yıllar kullandık işte 6-7 yıl sonra sıkıntı çıkarmaya başladı :)
O zaman dediğim mouse modeline bir bakın aşure kazanı gibi ergonomik bir mouse bu da

Alıntıyı görüntüle

Mouse Asus Rog Spatha 2020 'de almıştım. Fare tekerleği kaydırdığımda kaymıyor yada çok fazla gidiyor. Birkaç bilgisayarcıya verdim ama çözemediler içinde toz veya pislik yok. Var mı bilindik bir çözümü?
Eskiden bir taktik görmüştüm. Mouse u ters şekilde koyup sert bir şekilde scroll unu yukarı aşağı kaydırmayı dene. Bende de scrollu yukarı kaydirinca aşağı algılama sorunu vardı. Bunu yapınca birkaç günlüğüne çözülmüştü ama sürekli de yapamazdım bu yüzden mouse değiştirdim direkt

FPS türünde oyunlar çok oynayan birisi değilim hocam o yüzden ağırlık sorunum yok hatta mouse büyük olursa :) daha iyi oluyor benim için.

Valla hocam ROG ekipmanlar aldım aldırdım uzun yıllar kullandık işte 6-7 yıl sonra sıkıntı çıkarmaya başladı :)
Tam tersi oyun oynamasan bile ne kadar hafif o kadar az bilek ağrısı. Yaş aldıkça ağır fare kullanmanın tamamen kendine eziyet olduğunu söyleyebilirim.

Tam tersi oyun oynamasan bile ne kadar hafif o kadar az bilek ağrısı. Yaş aldıkça ağır fare kullanmanın tamamen kendine eziyet olduğunu söyleyebilirim.
Öneriniz var mı hocam tuş fazla da olabilir yanda işime yarıyor.

@MelihSak arkadaşımızın önerdiği mouse listeye aldım

Öneriniz var mı hocam tuş fazla da olabilir yanda işime yarıyor.

@MelihSak arkadaşımızın önerdiği mouse listeye aldım
Oyun için almıyorsan dikey fare kullanmak açıkçası bilek için daha mantıklı.

Veya Razer yerine Bloody farelerine de bakabilirsin.

infinite scroll bir mouse al telegram mesajlarını kaydırmaktan bozdun tabi mouse u :D

6 yıl geçmiş üstünden kaydıracağı kadar kaydırmış simdi sıra sende sen onun ayağını kaydiracan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,980
Üyeler
200,814
Son üye
plankton

Geri