Çözüldü✓ 4 Bin TL Bütçeye 2 Tane Vesa Kolu Önerisi ?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,932

2 monitörüde taşıyacak düşme yapmıyacak sorunsuz 2 tane Vesa kolu arıyorum bütçenin üzerine çıkmayı düşünmüyorum 4K max bütçem var

2 tane tekli almaya özen göster. çiftlilerin hareket kabiliyeti iyi değil. 200-300tl daha pahalı olur sadece. NB F80 iyidir.

Northbayou Çok rahat Ettirir ekstra birşeye gerek yok Ve arkadaş doğru söylemiş tekli almaya bak 2 lilerin hareket kabiliyeti çok yok Birbirine bağlı ve dip dibe oldukları için

Tekli olması daha iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Northbayou Çok rahat Ettirir ekstra birşeye gerek yok Ve arkadaş doğru söylemiş tekli almaya bak 2 lilerin hareket kabiliyeti çok yok Birbirine bağlı ve dip dibe oldukları için
2 tane tekli almaya özen göster. çiftlilerin hareket kabiliyeti iyi değil. 200-300tl daha pahalı olur sadece. NB F80 iyidir.
Monitörler normalde ağır ondan dolayı tekli istiyorum da 4K ya bulabilirim herhalde

Tekli olması daha iyi olur

Monitörler normalde ağır ondan dolayı tekli istiyorum da 4K ya bulabilirim herhalde
Tanesi 2k zaten toplam 4k bulur aynen

2 monitörüde taşıyacak düşme yapmıyacak sorunsuz 2 tane Vesa kolu arıyorum bütçenin üzerine çıkmayı düşünmüyorum 4K max bütçem var
F-80 9kg'ye kadar taşıyor.

Daha ağır monitör takacaksan 12kg'ye kadar taşıyan var;

O da yetmez diyorsan 20kg'ye kadar taşıyan nb F7 var;

NB F80 al geç çok rahat taşır kral.
Linkteki üründen 3 tane aldım, hanımın pc monitöründe de takılı. Mayıs'tan beri kullanıyoruz, memnunuz.
METE PC 2.webp

4k bir monitör alma fikrim vardı ama o 2028 e kadar olmuyacak gibi uyguna 2 tane f80 alayım Tuf ml1a 4.5Kg felan diğeride 3Kg sorunsuz kullanırım fiyatıda uygun sağolun teşekkür ederim

F80'nin fiyatı 1200 TL. 2 Adet F80 doğru tercih olacaktır. 4K harcamanıza gerek yok 2.5K ile çözülüyor.
bunu alacağım masayı sonraki ay yaptırıp üzerine bundan alırım bu ayki para durumuna bir bakayım 15-20 sinden önce birşeye net cevap vermem zor bakalım 4 yerine 3 tutsa bile kardır bana

Tek kol yerine 2 hatta 3 kollu ahtapotlar da mevcut,

Geri