Zerkavizs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
Ben şuan neredeyse 19 yaşımdayım, 4-5 yıl civarı önce diş teli tedavime başladım. Tedavinin başlandığı gün bana "üst çenende/damağında darlık var damaklık tedavisine de başlayacaksın ileride" dediler. Bu gün üst diş telimi çıkardım asıl 'hekim' veya artık ne diyorlarsa o doktor yoktu yerine bu tarz randevuları halleden kişilerden biri çıkardı telimin. Telimin çıkarılabileceğini zaten randevu notuma yazmışlardı ve çıkarıldı. Damaklığı sorduğumda kendilerinin bilgileri yoktu, aşağıda beni ilk takdığımdan beri tanıyan bir çalışana sordum "artık damaklığa gerek yok, zaten senin de işine gelir" gibi bir şey dedi "niye?" diye sorduğumda "çok ağrılı ve sıkıntılı bir süreç" dedi. Benim zaten bu tedavinin sürecini daha sıkı bir şekilde sorup takip etmem gerekiyordu farkındayım her tedavide gerekli soruları çatır çatır sormam gerekiyordu ama tek başıma özellikle 1-2 yıl önceki aklım ile sormak hiç aklıma gelmiyordu. Şimdi belki de siz bu süreci birebir görmeden çok bir şey diyemezsiniz farkındayım ama tecrübesi olan yada diş hekimliği yada bu konuda işime yarayabilecek bir tecrübesi olan, bir bildiği olan kişiler fikir verebilirse çok yararı olacağına inanıyorum. Teşekkür ederim.