Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Ben de depo 9700 xt aldım asus prime 34 ten. Aldım bugün kutunun içinden geçmiş önceki alan. Mükemmel yazıyordu ama kutu yırtık etiket yırtık. Kart ekstra büyük soğutucuya sahip olmadığı için iade edeceğim. 36 ya asrock challenger düşüyorken aynı performans kartı 1 yıl garantili yırtık kutulu almak mantıksız geldi. Gelir o da bir kaç güne geriye depoya.

Depodan 9070xt alınır mı ?
Ben Sapphire Pulse aldım 3 gün önce. Kutusu biraz kötü durumdaydı bant vs yapıştırmışlar. Onun dışında kartın koruyucu jiletinleri sökülmüş ve içinden çıkan tutucu poşetinden çıkarılmıştı. Üründe herhangi bir kozmetik sorun vs yoktu. Taktım test ettim. Şuan -75mv -%20pl 2750mem oc ile kullanıyorum.
1 hafta öncesinde yine yakalamıştım. 31 civarına ama kartta para olmadığından ödeme iptal edildi. Vatanda taksit yapacağım diye swift kaçtı 30k'ya. Kartlar Ağustos'ta zamlanmaya başlayınca bu kez arkama bakmadan aldım. Vatan yine eksta bir indirim yapabilir belki ama eski fiyatlara düşeceğini sanmıyorum.
Ekleme: Kartta Coil whine sorunu da yok.

Son düzenleme:
Ben de MSı Shadow OC 3x 5070 Ti almistim (45K+9 taksit). Siparis sayfasinda mukemmel yaziyordu harbiden de mukemmele yakin geldi. Kutu daha once Amazon USden aldigim 4070 Tidan daha iyi durumda, aksesuar posetleri kapali, kart jelatinleri, slot koruyucu kapaklari yerinde.. sansliymisim o zaman. Alan niue iade etmis simdilik anlamadim. Youtuberlarin gazina gelip de mi iade etti acaba..

Gpuyu begendim bu arada, 3dMark Timespyda %70 fanla max 70° veriyor. Guc limiti var ama 2835Mhz gayet iyi, standart ustuydu sanirim. Oyle sesli de gelmedi, Noctua fanli kasalarda sesli gelebilir tabi ama bence sorun yok, cw de yok.

Bir de urunu MSIa kaydettim, 12 2028 tarihine kadar garantisi gorunuyor. Amazon depo urunlerine 1 yil verse de kartta sorun cikarsa MSIdan garanti isletemiyor muyuz acaba? deneyimleyen var mi?

Bir de urunu MSIa kaydettim, 12 2028 tarihine kadar garantisi gorunuyor. Amazon depo urunlerine 1 yil verse de kartta sorun cikarsa MSIdan garanti isletemiyor muyuz acaba? deneyimleyen var mi?
Ürünün faturasında amazon depo , ikinci el olduğunu belirtir bir bilgi var mı?

Ürünün faturasında amazon depo , ikinci el olduğunu belirtir bir bilgi var mı?
Evet yazıyor. İkinci ellere minimum 1 yıl garanti deniyormuş yasada amazonda onu veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

31 e alanlar avantajlı olabilir ama ben yanlış bir tercih yaptım galiba 34 ten asus prime versiyon.

Evet yazıyor. İkinci ellere minimum 1 yıl garanti deniyormuş yasada amazonda onu veriyor.
O zaman distrübütör firma fatura isterse asla verme , faturamı kaybettim vs seri nodan bakarlar ve Türkiyeye o kartın giriş tarihini referans alarak 2 yıl belirleyebilirler. Tabi kart zaten 1 yıldır Türkiyeye giriş yapmışsa yine geriye 1 yılı kalır. Fatura gösteremeyeceğin için biraz sıkıntı olacak. Şans faktörü belirleyici olur

O zaman distrübütör firma fatura isterse asla verme , faturamı kaybettim vs seri nodan bakarlar ve Türkiyeye o kartın giriş tarihini referans alarak 2 yıl belirleyebilirler. Tabi kart zaten 1 yıldır Türkiyeye giriş yapmışsa yine geriye 1 yılı kalır. Fatura gösteremeyeceğin için biraz sıkıntı olacak. Şans faktörü belirleyici olur
Kart zaten sff özelliksiz olduğu için sıfır asrock challenger veya ikinci el alacağım hocam. Hayırlısı artık.

İkinci el değil ama ihtiyacı olan varsa aldığım fiyattan veririm
1786115072898.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,970
Üyeler
200,811
Son üye
Zweyn

Geri