❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

benimki neden silindi naptım nmap taraması açıp asus'un trafiğine girip network'undan mi sildim? lale misin birader sen neden laftan anlamıyorsun ben neden şuan o zaman tarattığımda çıkmıyor? telefon numaramı da yazsam servis kaydımı da yazsam çıkmıyor. Ayrıca o dediğin 2019 de bitti be yavrucuğum.
2019 da falan bitmedi uslubunu düzelt. Rastgele öğrendigin terimleri sıralayıp duruyorsun yasının 14 15 ten buyuk oldugunu dusunmuyorum. Aktif yasa boyle kullanıcının verisini dijital ortamda 2 sene tutma zorunluluğu var. Eğer kendininkini bulamıyorsan dava acabilirsin.

5 bine hotswap bile olmayan klavye alıyodun az daha. hotswap artık şart. olmayan klavye elektronik atık artık. iyi ki iptal ettin
Klavye hakkında gram bilgim yok daha önce hep 300-400lük kullandım şimdi de elimde 700lük bi mekanik klavye var onda bile sanırım bu dediğiniz özellik var çok elzem bir şey mi bilmiyorum ama dediğinize göre önemli bir şey başka klavyelere bakarız artık

Klavye hakkında gram bilgim yok daha önce hep 300-400lük kullandım şimdi de elimde 700lük bi mekanik klavye var onda bile sanırım bu dediğiniz özellik var çok elzem bir şey mi bilmiyorum ama dediğinize göre önemli bir şey başka klavyelere bakarız artık
Bir tus bozuldugunda komple cope atıyorsunuz klavyeyi hot swap yoksa. Varsa o switchi degistirip yola devam. En iyi özelliği bu. Diğer yandan istedigin switchi takıp sesi kaliteyi degistirebiliyorsun.

tuş bozulursa o tuş çöp oluyor lehim gerekiyor, bu yüzden bu klavyede servis konusu bu kadar tartışılıyor. hotswap olsa sök yenisini tak 30 saniye

2019 da falan bitmedi uslubunu düzelt. Rastgele öğrendigin terimleri sıralayıp duruyorsun yasının 14 15 ten buyuk oldugunu dusunmuyorum. Aktif yasa boyle kullanıcının verisini dijital ortamda 2 sene tutma zorunluluğu var. Eğer kendininkini bulamıyorsan dava acabilirsin.
Üslubundan belli zaten yaşı. Yazılım uzmanıymış bide, yapay zekaya flappy bird kodlatıyor :D

5 bine hotswap bile olmayan klavye alıyodun az daha. hotswap artık şart. olmayan klavye elektronik atık artık. iyi ki iptal ettin
Hocam klavye zaten hotswap değil mi? ROG Strix Scope II 96 Wireless bu, NX switchleri söküp değiştirebiliyorsun. Sanırım RX versiyonuyla veya başka Scope modeliyle karıştırdın.

Hocam klavye zaten hotswap değil mi? ROG Strix Scope II 96 Wireless bu, NX switchleri söküp değiştirebiliyorsun. Sanırım RX versiyonuyla veya başka Scope modeliyle karıştırdın.
ben hotswap sanırım dedim değil dediler, konunun başına bakabilirsin onların yalancısıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

NX switchleri söküp değiştirebiliyorsun. Sanırım RX versiyonuyla veya başka Scope modeliyle karıştırdın.
1786372675983.webp

rx switch zaten bu ayrıca.

Linkteki rx degil mi

Servis şans işi diyenin garanti sistemi hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Bu oses çiğköftemi mi dostum A yerinde iyi B yerinde kötü olucak :D Garanti kapsamı ve çağrı merkezi desteği denen bir şey var.
Yok adam haklı şans işi biraz garanti o da Türkiye'deki amatörlükten kaynaklı, çalışan yatağın sevdiği köşesinden uyandıysa farklı, o gün karısından fırça yediyse farklı yanıt verebiliyor aynı soruna :) Gerçi Asus'un garantisinin globalde de kötü olduğu defalarca kanıtlandı.

Bu arada klavyenin RX wired versiyonunu 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum memnunum, yeni klavye alıcak olsam yine scope 2 RX alırım, hissiyatı, malzeme kalitesi, görüntüsü vs çok tatmin etti beni.

Yok adam haklı şans işi biraz garanti o da Türkiye'deki amatörlükten kaynaklı, çalışan yatağın sevdiği köşesinden uyandıysa farklı, o gün karısından fırça yediyse farklı yanıt veriyor aynı soruna :) Gerçi Asus'un garantisinin globalde de kötü olduğu defalarca kanıtlandı.

Bu arada klavyenin RX wired versiyonunu 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum memnunum, yeni klavye alıcak olsam yine scope 2 RX alırım, hissiyatı, malzeme kalitesi, görüntüsü vs çok tatmin etti beni.
Neyse iptal ettim artık zaten pc beyazdı siyah klavye yakışmazdı beyaz bir tane bekleyelim

Yok adam haklı şans işi biraz Türkiye'deki amatörlükten kaynaklı, adam yatağın sevdiği köşesinden uyandıysa farklı, o gün karısından fırça yediyse farklı yanıt veriyor aynı soruna :) Gerçi Asus'un garantisinin globalde de kötü olduğu defalarca kanıtlandı.

O senin dediğin servis desteği ve çağrı merkezi kısmı. Bide asusun servislere dayattığı garanti kapsamı kısmı var onun dışında işlem yapamıyorlar. Asıl sorun zaten orası. Yani asıl sorun Asus markasının garanti kapsamı. Servisin berbatlığı falan onlar ekstralar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,810
Üyeler
201,586
Son üye
rox1nnnm
Geri