Selamlar, Öncelikle yaklaşık olarak 6 yıldır Türknet üzerinden internet kullanıyorum. Daha 35 mbps başlangıçlardan 1000 mbps fiber kullanımına kadar internet kullandım. Son 1.5 seneye kadar memnundum. Ancak bu sene özellikle şu son 2 ay içerisindeki tavır ve destek-sizlikleri- beni çıldırttı. kısaca listelemek gerekirse; 1- Düzenli olarak internet kesinitsi oluyor ve bu kesintiler öyle 1-2 saatlik değil günler hatta haftalardır hizmet alamayan kullanıcılar var! 2- Arıza vb ilgili teledestek almak mümkün değil çünkü Türknetin mevcutta teledesteği yok. KAPATMIŞLAR. 3-Türknet online/uygulama üzerinden destek talebi açıyorsunuz orada da sadece bot mesajları önceden hiç olmazsa canlı destek alabiliyordunuz. 4- (Belki de en saçması) Bu son kesintilerinde artık o kadar işgüzarlığa başvurdular ki teknik sistemler buna dayanamadı, -kendi halinde duran sistemin internet sağlayıcısı tarafından verilen- modem kurulumu bozuldu PPP bilgisi sistem tarafından yanlış olduğu iddia edildi. Kısaca Türknet pişmanlıktır,kepazeliktir. Ne saha çalışanları kalmış ne de düzenleri ya şirket kurtarmıyor maddi olarak ya da aşırı büyümeyi karşılayamayıp yönetilemiyor sonuç olarak bunlar biz kullanıcıyı mağdur ediyor ve en sonunda da müşteri kaybını yaşıyor. Umarım en kısa zamanda düzelir