ikisininde özellikleri aynı sadece sıcaklık gorunus vs için dıyorum fazla para vermeye gerek varmıCL ve MHZ değerleri önemli bu değerler belirtilmiş mi açıklamalarda ?
sıstemım 2666mhz desteklıyor en fazla. oyuzdan dedım mhz falan önemli değil yani sence 800 tl ekleyip forza almak mantıklımı ve 2.elde sorun yaşarmıyımNeo forza daha yüksek frekans daha düşük gecikme + soğutması var
Kingston ValueRAM - Neo Forza Faye Karşılaştırması - Epey
Epey - Kingston ValueRAM - Neo Forza Faye özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
mantıklı ama sen kingston alsanda olur, direkt takıp çalıştıracaksın, diğerinde manuel ayarla cl düşürebilme imkanın var ama sen bunu yapmayacaksın büyük ihtimal, ucuz olanda iş görür, ne kadara aldığın da önemli bunların fiyatı nedir? Bir de ram en bozulmayan parçalardan biri, sahte değilse ya da kırık yoksa ikinci el alınacak en mantıklı parçadır bana göre.sıstemım 2666mhz desteklıyor en fazla. oyuzdan dedım mhz falan önemli değil yani sence 800 tl ekleyip forza almak mantıklımı ve 2.elde sorun yaşarmıyım
3k - 3.5k arası ddr4 ram fiyatları sizce iyi midir? . 1x16 ramım var ve yetmıyor rust gibi oyunlarda eksik kalıyor buyuzden almayı dusunuyorum çok pahalı değil gibi ddr4 ram fiyatları ikinci elde . bide kac cl ram alacağımı nasıl öğrenirim?mantıklı ama sen kingston alsanda olur, direkt takıp çalıştıracaksın, diğerinde manuel ayarla cl düşürebilme imkanın var ama sen bunu yapmayacaksın büyük ihtimal, ucuz olanda iş görür, ne kadara aldığın da önemli bunların fiyatı nedir? Birde ram en bozulmayan parçalardan biri, sahte değilse ya da kırık yoksa ikinci el alınacak en mantıklı parçadır bana göre.
Ayar yapmayı biliyorsan en ucuzu yeterli.bu ıkı ram arasında 800tl fark var siyah olanı 800 tl daha pahalı sizce hangisini almalıyım bi farkı varmı?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Nasil ayni yaw birisi 3200 biriside 3600 deilmiikisininde özellikleri aynı sadece sıcaklık gorunus vs için dıyorum fazla para vermeye gerek varmı
Ortalama fiyatlar 3-3.5k zaten, ucuz diyemeyiz yani o fiyata her türlü bulursun, kingston olan 3k etmez bence, birde senin ram cl16, yani senin alacağın ramler şöyle olursa güzel olur 2666mhz cl16, 2933-3000 mhzde cl16-18, 3200-3600 cl18-20 gibi(mhz düşükşe clde düşük olsun mhz yüksekse cl biraz daha fazla olabilir) tabi çok uyguna bulursan kötü ram bile alınır, hangi ildesin direkt bakayım ilanlara.3k - 3.5k arası ddr4 ram fiyatları sizce iyi midir? . 1x16 ramım var ve yetmıyor rust gibi oyunlarda eksik kalıyor buyuzden almayı dusunuyorum çok pahalı değil gibi ddr4 ram fiyatları ikinci elde . bide kac cl ram alacağımı nasıl öğrenirim?
sistem özelliklerim
GİGABYTE H470M K
GTX 1660Tİ 6GB
İ5 10400F
Kingston Fury Beast 1x16 2666mhz
Çip aynıysa sorun olmuyor genelde, ben 3 tane farklı marka ram takmıştım sorunsuz çalışıyordu, aida64 programını indir, raminin çipine bakalımSakaryadayım, bide ramı aldım mesela anakartıma takıcam uyuşmazsa napcam onun için neye dikkat etcem bılmıyorum ve cl ne oluyo tam olarak 30 olsa ne olur mesela atıyorun