🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Klimayı teslim aldım yanına da pencere klima kiti aldım 1250 TL'ye sineklikle kullanmak istediğimden sinekliğe delik açtım camla uğraşmak istemedim o biraz vakit aldı. Şuan tam güçte çalışıyor 5-6 derece düştü ölçtüğüme göre. Boruyu tam takmak gerekiyor klimaya yoksa sıcak kaçağı olabiliyor. Bide tahliye borusu vardı onu da cihaza takıp bi bidona yerleştirdim şart mı emin değilim takması. Memnunum açıkçası 6300+1250 klima konforu için değer gayet.
Pencere kitini nereden aldınız acaba?

Ekler

• IMG_9547.webp
    IMG_9547.webp
    1.1 MB · Hit: 119
Benim odada çatı katında. Ben klima taktırdım. Sizin oda nasıl ki klima olmuyor ?
alçak tavan. odanın en uç kenarlar 1m ye kadar iniyor. beton tavan olduğu için diğer çatılar gibi kolayca yükseltme işlemi de olmuyor. Mecbur böyle devam edeceğiz. tekrar yorum atmamak için söyleyeyim 1 saat önce teslim aldım eve geçince teste başlayacağım. yarın deneyimimi ve fikirlerimi aktarırım.

Klimayı teslim aldım yanına da pencere klima kiti aldım 1250 TL'ye sineklikle kullanmak istediğimden sinekliğe delik açtım camla uğraşmak istemedim o biraz vakit aldı. Şuan tam güçte çalışıyor 5-6 derece düştü ölçtüğüme göre. Boruyu tam takmak gerekiyor klimaya yoksa sıcak kaçağı olabiliyor. Bide tahliye borusu vardı onu da cihaza takıp bi bidona yerleştirdim şart mı emin değilim takması. Memnunum açıkçası 6300+1250 klima konforu için değer gayet.
Şart o boru, sürekli su akacak oradan. Bulunduğun şehirde nem fazlaysa bidonu kontrol et 3-4 saatte dolup taşmıştı benim koyduğum bidon 😀

Bana yakın mağazalarda yoktu bende 8000e Hepsiburadadan kumtel aldım bugğn geldi.Soğutma olarak 15 metrekare odayı gayet soğutuyor.15 dakika açıyorum sonra 2 saat oda soğuk kalıyor.Tek sorun sesi baya yüksek bu koçtaşınkide aynıdır.Low modta bile gayet sesli çalışıyor ben odadan çıkıyorum çalıştırıken.Elektrik konusuda akıllı prizle ölçüm 700 watt harcıyor.Saatte 3 tl yakıyor yaklaşık.Bence fazla yakmıyor sonuçta duvar tipi klimalarda 50 watt harcamıyor en az 300 harcıyorlar.Saatte 3 tl nin hesabını yapacaksanız zaten ne normal klima alın ne de bu tarz bir şey alın bir tane 30 wattlık vantilatör bedavaya çalışsın

15 dakika açıyorum sonra 2 saat oda soğuk kalıyor.

atma Ziya... bu dediğini split klimalar bile yapamıyor.

Arkadaşlar internetten aldım bugün geldi. Çok ses var, tam alışırım derken bir de su şırıltı sesi gelmeye başladı. Hortumdan akmıyor kaba ama içi su dolu. Ürünü kaldırıp boşalttım artık. Pek uğraşasım gelmedi böyle, iade alır mı sizce Koçtaş bunu? Kargoyla geri yollayacağım inşallah ret gelmez

Şart o boru, sürekli su akacak oradan. Bulunduğun şehirde nem fazlaysa bidonu kontrol et 3-4 saatte dolup taşmıştı benim koyduğum bidon 😀
Anladım hocam ama boru bidona vermemiş suyu içinde kalmış kendim boşalttım. Yaşadığım yer çok nemli değil 1 bardağa yakın su çıktı acaba hortum konusunda neyi yanlış yaptım bilmiyorum. Şimdi ufak bi pet şişeye verdim hortumu yerde düz tutup umarım suyu şişeye boşaltır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden çöp hocam. Açıklar mısınız? Ben az önce mağazaya gittim. Test ettim. Buz gibi çalışıyor. Ses seviyeside gayet makul.
Ben aldım memnunum hocam yaz aylarında ilaç gibi geldi açıkçası oda buzdolabı gibi serinledi keyfime bakıyorum.

Anladım hocam ama boru bidona vermemiş suyu içinde kalmış kendim boşalttım. Yaşadığım yer çok nemli değil 1 bardağa yakın su çıktı acaba hortum konusunda neyi yanlış yaptım bilmiyorum. Şimdi ufak bi pet şişeye verdim hortumu yerde düz tutup umarım suyu şişeye boşaltır.
Hortum yere bakmalı yerden yükseğe yön verdiysen ondan olmuştur veya aslında içinde de ufak bir miktar su oluyor makinenin, bende klimayı ilk kutudan çıkarıp açtığımda ilk saat hiç su gelmemişti borudan sonra gelmeye başladı, ondan sonra klimanın düğmesine bastığım gibi su gelmeye başlıyor artık.

alçak tavan. odanın en uç kenarlar 1m ye kadar iniyor. beton tavan olduğu için diğer çatılar gibi kolayca yükseltme işlemi de olmuyor. Mecbur böyle devam edeceğiz. tekrar yorum atmamak için söyleyeyim 1 saat önce teslim aldım eve geçince teste başlayacağım. yarın deneyimimi ve fikirlerimi aktarırım.
test edip denediniz mi nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,306
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri