İkinci El Parçalar ile Toplama Sistem

Valla içimden geçen amd zaten ama bakalım. 5600 ün intel karşılığı hangi model oluyor tam olarak ona da bakayım
Yanlış Deiklem i5-11400F i5-12400F Bu 2si 5600 le Eşit işlemciler
İntel işlemcileri pek takip etmiyorum @Okan Demiray Daha iyi biliyordur

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Mükemmel ikili almışsınız güzel günlerde kullanın. Dediğiniz gibi 5500 bulunur da 5600 ve 5600x şişirilmiş balon gibi millet ram fiyatlarından ddr5 dizmeye korkuyor diye son çare ddr4 platformunda 5600-5600x kalıyor onlarda bunu fırsat bilip manyak paralara satmaya kalkıyorlar alanda vardır diye düşünüyorum o paralara.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Buradaki sıcak fırsatlarda gün içinde volta atmanı öneririm güzel fırsatlar oluyor.
Sağolun hocam ikinciel 5500 5600 leri boykot etmeye devam 😂

Selamlar, yakın zamanda tek tek acele etmeden ikinci el bir kasa toplayacağım. Amacım olabildiğince minimum fiyatlardan ürün almak. Aklımda kabaca şu var,

R5 5600
Arc B580
B550 anakart
32 ram
1 tb ssd

Şimdi bunların hepsini ikinci el kovalayacağım için ve malum durumlarda ikinci eller sıfırdan pahalı olduğu için tam olarak fiyat skalasını idrak edemedim parçalarda. Size göre hangi parça için ne kadar harcamalıyım? Bunun dışında özelleştirme fikirlerine de açığım.
Dana en doğru cevabı ben veririm sarşım az 2 3 satte sana hrpsim yazıcam bana hangi ilde olduğunu yaz

• Beğen
Dana en doğru cevabı ben veririm sarşım az 2 3 satte sana hrpsim yazıcam bana hangi ilde olduğunu yaz
Müsait olunca haberleşelim yoldaş

Konuyu inceleyeyim

Yanlış Deiklem i5-11400F i5-12400F Bu 2si 5600 le Eşit işlemciler
İntel işlemcileri pek takip etmiyorum @Okan Demiray Daha iyi biliyordur
Eyvallah bakacağım o modellere

Müsait olunca haberleşelim yoldaş

Konuyu inceleyeyim

Eyvallah bakacağım o modellere
Rica Ederim yardımcı Olabildisyem Ne mutlu bana

• Beğen

Valla konuyu okudum güzel toplanmış bir sistem. Bu minvaldeki kasalara sarı sitede çok para yazıyorlar, bırak bunu 1060 lı kasalara 20 yazıp pazarlık yok diyenler dolu. Tam olarak buradaki gibi yapacağım gözüme kestirdiğim ürünü favoriye atıp bekleyeceğim.

Valla konuyu okudum güzel toplanmış bir sistem. Bu minvaldeki kasalara sarı sitede çok para yazıyorlar, bırak bunu 1060 lı kasalara 20 yazıp pazarlık yok diyenler dolu. Tam olarak buradaki gibi yapacağım gözüme kestirdiğim ürünü favoriye atıp bekleyeceğim.
Gerçekten güzel fiyata temiz ürün bulduğunu düşünüyorsan hiç bekleme çök hocam. Sana bi tavsiyemde satıcılara numaraları varsa direkt whatsaptan yaz daha etkili pazarlık yapılıyor soru cevaba nazaran.

• Beğen
Gerçekten güzel fiyata temiz ürün bulduğunu düşünüyorsan hiç bekleme çök hocam. Sana bi tavsiyemde satıcılara numaraları varsa direkt whatsaptan yaz daha etkili pazarlık yapılıyor soru cevaba nazaran.
Eyvallah bunu da yazayım bir kenara

İntel kartlarda resize bar olayı var ya PCİE 4.0 desteği yok sapitmasin diye B550 seçmiş olabilir,A320 ala ala nereye kadar?
Tam olarak bu yüzden

• Beğen
12400f 3 liraya bulursun, anakartı da 3.5 4 liraya çözersin.

12400f okey ama 11400f 560 ile kapışamıyor.
İ5 12400f ten bahsediyoruz değil mi

Geri