pardon hocam evet 9700x almıştım daha takmadığım için aklımda öyle kalmış .d düzelttimİşlemci modelinde bir hata var
Arkadşın dediği gibi noctua tercih edebilirisin ama biraz tuzlu fiyatı onun dışında bunu da tercih edebilirisinpardon hocam evet 9700x almıştım daha takmadığım için aklımda öyle kalmış .d düzelttim
Bükülüyor değil mi anakartlarkule almamalısın, sıvı almasın. anakartını seviyorsan tabi. 3150 kule alacağına alsana 3950 TL 360 3 Fan sıvı soğutma
![]()
OCYPUS DELTA L36 BEYAZ ARGB V2 360 MM İŞLEMCİ SIVI ... - Ucuzbudur
En ucuz OCYPUS DELTA L36 BEYAZ ARGB V2 360 MM İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
bu taş gibi olan aynı zamanda hawali olan soğutucuyu almalısınyeni sistem aldım r7 9700x aldım hangi kule tipini önerirsiniz? ekran kartım 9060xt 16gb
evet gözlerimle görmesem inanmazdım ama aynen anakartları yay gibi büküyor kulelerBükülüyor değil mi anakartlar![]()
![]()
Sana direkt engel atıyorum. 15 yıldır D14 takılı sistem var gram eğilme bükülme yok.evet gözlerimle görmesem inanmazdım ama aynen anakartları yay gibi büküyor kuleler
Hayatım hava soğutmayla gecti nerden buluyorsunuz böyle efsaneleri arkadaşevet gözlerimle görmesem inanmazdım ama aynen anakartları yay gibi büküyor kuleler
2020'de çıkan işlemciyi 15 yıldır ha. İyiymişSana direkt engel atıyorum. 15 yıldır D14 takılı sistem var gram eğilme bükülme yok.