39a Elden Alıyorum - Acil Yorum

temeli iyi ilerde bi ekran kartı + bi 16gb rame daha iyi olur, şimdiden hayırlı olsun hocam

Bence sistem gayet güzel parçaların detaylarını öğrensen daha iyi olur. Mesela ssd Kingstonun hangi modeli nv2 mi nv3 mü veya başka bir model mi ? Sıvı soğutma modeli. Psu yazmıyor psu önemli onun marka modeli ? 5050 evet üzüyor biraz ama ikinci elde 10k ya okutup 13e falan 5060 alıp takabilirsin.
haklısınız hocam şu anda detaylı sormadım fakat minumumdan hesaplayarak nv2 desem ssd için, sıvı soğutma modeli msi mag goreliquid r13 240, psu msi dedi muhtemelen hazır sistem olduğu için kasanındır çünkü kasa da msi model. açıkçası sonradan kartı değiştirmekle uğraşmam muhtemelen. hani şunu sormak isteiyorum. bu fiyata bu iyi midir her detay göz önüne alındığın da yoksa alınmamalı mıdır?

RTX 5050 8gb
RYZEN 5 7500F
asrog b650m pg
16 GB RAM goodram 5600mhz
1TB SSD KİNGSTON
27" WİESONİC 2K 240HZ EKRAN
MSI SIVI SOĞUTMA
MSI 6 FANLI RGB KASA
parçalar 6aylık sıfır, konum yakın elden alacağım
hoca 35 yaparsa al üstünü verme

Tek tek hesapladım 40 bin civarı tutuyor, uğraşmak istemem dersen alabilirsin ama tek tek daha iyisi gelir bence. yine de fiyatta pazarlık yap

abi 5050yle 2k oyun oynayamassin onu yukseltmen lazim tabi ben sadece valo lol oynarim dersen sikinti olmaz bana sorarsan fiyati biraz daha indirmeye calis sonra sivi sogutmayi ve ekran kartini satip ekran kartini yukselt ikinci el guzel bi 9060xt alirsan 2k guzel akar

Tek tek hesapladım 40 bin civarı tutuyor, uğraşmak istemem dersen alabilirsin ama tek tek daha iyisi gelir bence. yine de fiyatta pazarlık yap
maalesef son fiyattayız. konum olarak yakın olmam ve sistemin 6 aylık faturalı kutulu olması avantaj diye düşünüyorum. dediğiniz gibi fiyat olarak bundan daha iyisi ve uyguna toplanırsa gerçekten, bunu almayayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hoca 35 yaparsa al üstünü verme
son fiyattayız satıcı ile

maalesef son fiyattayız. konum olarak yakın olmam ve sistemin 6 aylık faturalı kutulu olması avantaj diye düşünüyorum. dediğiniz gibi fiyat olarak bundan daha iyisi ve uyguna toplanırsa gerçekten, bunu almayayım
ne kadar parça kovalamaya meraklı olduğuna bağlı bu. uğraşmak istemiyorsan al geç bunu

Hocam sistem işlerinden anlamayan sürekli fırsat kovalayamayan bir insan değilsen 35 bine alınır. Ekran kartı cidden kötü. Monitör 2k ama bu sistem 2k da oyun açmaz. Sonrasında monitörü satıp 1080p monitöre geçmen daha iyi olur. Diğer parçaları iyi

Dostum büyük ihtimal satıcı ile wpden konuşuyorsun tam detaylı özellikleri istesene. Bilmiyorsa fatura ss atsın özellik kısmını bakalım bi
rtx 5050 twin x2 8gb
asrock b650m ddr5 7200mhz
ryzen 5 7500f
goodram 16gb 1x 5600mhz cl46
msi mag forge 650w 80plus rgb psu
mag goreliquid r13 240
bunları öğrenebildim

RTX 5050 8gb
RYZEN 5 7500F
asrog b650m pg
1TB SSD KİNGSTON
MSI SIVI SOĞUTMA
MSI 6 FANLI RGB KASA
Rtx 5050 direkt gpu olarak satılıyor mu ? ben mi çok cahilim ne ara çıktı yav. Normalde kötü derdim de her şey dahil çok ta kötü değil gibi.

Hocam sistem işlerinden anlamayan sürekli fırsat kovalayamayan bir insan değilsen 35 bine alınır. Ekran kartı cidden kötü. Monitör 2k ama bu sistem 2k da oyun açmaz. Sonrasında monitörü satıp 1080p monitöre geçmen daha iyi olur. Diğer parçaları iyi
dediğim gibi fiyat 39, alama diyorsunuz ozaman

Rtx 5050 direkt gpu olarak satılıyor mu ? ben mi çok cahilim ne ara çıktı yav. Normalde kötü derdim de her şey dahil çok ta kötü değil gibi.
bende pek anlamıyorum, en azından forumdaki bilgili kişiler kadar.

dediğim gibi fiyat 39, alama diyorsunuz ozaman

bende pek anlamıyorum, en azından forumdaki bilgili kişiler kadar.
Sistemin parçaları genel olarak fena değil ama 39 da çok gibi 5050 baya sıkıntı çünkü.

RTX 5050 8gb
RYZEN 5 7500F
asrog b650m pg
1TB SSD KİNGSTON
MSI SIVI SOĞUTMA
MSI 6 FANLI RGB KASA
alma hocam çok kötü bu sistem

Geri