Yardım 30 Bin TL Bütce 8-9kg Çamaşır Makinesi Önerisi ?

İnşallah nasip olurda herkes sevdiğiyle evleneceği edeceği zaman foruma gelip beyaz eşya tavsiyesi konusu açar bir gün..

Uzun süre kullanabileceğim,
Saçma sapan kronik sorunları olmayan,
8-9kg Çamaşır Makinesi satın almak istiyorum. Bütçem en fazla 30k civarları.
Satın alınabilecek bu bütçede en mantıklı makine modelleri nedir?

(Satıcının pazaryeri olmaması gerekiyor, olurda sorun yaşarsam süreç için boşuna uğraşmak istemiyorum)
biz bosch serie 6 kullanıyoruz 7 8 sene oldu 1-2 kere garantilik durumu oldu 2-3 güne gelip çözüp gittiler yada cihazı alıp 3 5 gün içinde çözüp getirdiler kocaeli derincede yaşıyorum burada boschun çamaşır makinasına bakan servisler iyi

doğrudur.eskiden profilo çok sağlam ürünler üretip satıyordu.mesela bizim buzdolabı 20-25 senelik tık bile demedi daha.şimdi profilo nasıldır bilemem.

biz bosch serie 6 kullanıyoruz 7 8 sene oldu 1-2 kere garantilik durumu oldu 2-3 güne gelip çözüp gittiler yada cihazı alıp 3 5 gün içinde çözüp getirdiler kocaeli derincede yaşıyorum burada boschun çamaşır makinasına bakan servisler iyi
Hangi satıcıdan aldığınızı hatırlıyor musunuz?
Yaşadığınız o sorunlar tam olarak neydi?
Özellikle makinenin deterjan haznesi etrafında veya farklı yerlerinde paslanma var mı?
Mesela yıkarken ortalama ne kadar sürede yıkamayı bitiriyor?
Açıkçası bosh veya arçelik arasındayım.
Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ben Bosch markasından memnunum. Hem kronik sorunları az, hemde teknik servisi çok iyidir. Tek sorunu pahalı olması.

Hangi satıcıdan aldığınızı hatırlıyor musunuz?
Yaşadığınız o sorunlar tam olarak neydi?
Özellikle makinenin deterjan haznesi etrafında veya farklı yerlerinde paslanma var mı?
Mesela yıkarken ortalama ne kadar sürede yıkamayı bitiriyor?
Açıkçası bosh veya arçelik arasındayım.
Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Çamaşır makinesinin içinde bir motor var el kadar bir şey bozulmuştu garantiden geldiler 15 dakikada değiştirip gittiler, birde makinayı koydugumuz yer nemliydi bizim hatamızdan dolayı dış sacı değişti boyası dökülmüstü onun dışında bir sorun yaşamadık pas vs. de yok. süresini bilmiyorum moda göre değişiyor hocam. Bosch iyidir arceligi eleyin.

33k ben aldım 2 ay önce büyük lazım diye Uğur markası bence fiyatına göre muhteşem ürün

8 KG olanı kullanıyorum tavsiye ederim.

1000004944.webp

.
Ben Bosch markasından memnunum. Hem kronik sorunları az, hemde teknik servisi çok iyidir. Tek sorunu pahalı olması.
Sizdeki model numarası nedir acaba?
Ve kaç kg'lik?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

33k ben aldım 2 ay önce büyük lazım diye Uğur markası bence fiyatına göre muhteşem ürün
Model numarası nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim, ek olarak hangi satıcıdan aldığınızı belirtebilirseniz çok iyi olur.

.

Sizdeki model numarası nedir acaba?
Ve kaç kg'lik?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Model numarası nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim, ek olarak hangi satıcıdan aldığınızı belirtebilirseniz çok iyi olur.
Benimki serie 6 beyaz 10kg internetten araştırabilirsiniz

Biz de arkadaşa Serie 4 aldık geçenlerde, alt modelleri çok pahalı değil bence erişilebiliyor yine. Üst modellerle farkına da bakmıştık bence çok olmazsa olmaz farklar yok arada temeli aynı makinelerin daha çok teknolojik kısımları değişiyor üst serilere çıktıkça. Wifiden telefona bağlanma, ek yıkama modları, telefondan kişiselleştirilmiş yıkama modu oluşturma gibi şeyler vardı.

Biz de arkadaşa Serie 4 aldık geçenlerde, alt modelleri çok pahalı değil bence erişilebiliyor yine. Üst modellerle farkına da bakmıştık bence çok olmazsa olmaz farklar yok arada temeli aynı makinelerin daha çok teknolojik kısımları değişiyor üst serilere çıktıkça. Wifiden telefona bağlanma, ek yıkama modları, telefondan kişiselleştirilmiş yıkama modu oluşturma gibi şeyler vardı.
Serie 4 mantıklı gelmeye başladı güzel bi satıcı denk getirirsem alıcam inşAllah.
Biraz daha araştıracağım.

Geri