biz bosch serie 6 kullanıyoruz 7 8 sene oldu 1-2 kere garantilik durumu oldu 2-3 güne gelip çözüp gittiler yada cihazı alıp 3 5 gün içinde çözüp getirdiler kocaeli derincede yaşıyorum burada boschun çamaşır makinasına bakan servisler iyiUzun süre kullanabileceğim,
Saçma sapan kronik sorunları olmayan,
8-9kg Çamaşır Makinesi satın almak istiyorum. Bütçem en fazla 30k civarları.
Satın alınabilecek bu bütçede en mantıklı makine modelleri nedir?
(Satıcının pazaryeri olmaması gerekiyor, olurda sorun yaşarsam süreç için boşuna uğraşmak istemiyorum)
doğrudur.eskiden profilo çok sağlam ürünler üretip satıyordu.mesela bizim buzdolabı 20-25 senelik tık bile demedi daha.şimdi profilo nasıldır bilemem.
Yetkili servis kurulumunda 10 yıl motor garantisi de varmış.
Hangi satıcıdan aldığınızı hatırlıyor musunuz?biz bosch serie 6 kullanıyoruz 7 8 sene oldu 1-2 kere garantilik durumu oldu 2-3 güne gelip çözüp gittiler yada cihazı alıp 3 5 gün içinde çözüp getirdiler kocaeli derincede yaşıyorum burada boschun çamaşır makinasına bakan servisler iyi
Çamaşır makinesinin içinde bir motor var el kadar bir şey bozulmuştu garantiden geldiler 15 dakikada değiştirip gittiler, birde makinayı koydugumuz yer nemliydi bizim hatamızdan dolayı dış sacı değişti boyası dökülmüstü onun dışında bir sorun yaşamadık pas vs. de yok. süresini bilmiyorum moda göre değişiyor hocam. Bosch iyidir arceligi eleyin.Hangi satıcıdan aldığınızı hatırlıyor musunuz?
Yaşadığınız o sorunlar tam olarak neydi?
Özellikle makinenin deterjan haznesi etrafında veya farklı yerlerinde paslanma var mı?
Mesela yıkarken ortalama ne kadar sürede yıkamayı bitiriyor?
Açıkçası bosh veya arçelik arasındayım.
Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Bu da bizim 14 senelik emektar. Hala bana mısın demiyor. Bir kere tornavida değmedi daha.doğrudur.eskiden profilo çok sağlam ürünler üretip satıyordu.mesela bizim buzdolabı 20-25 senelik tık bile demedi daha.şimdi profilo nasıldır bilemem.
Sizdeki model numarası nedir acaba?Ben Bosch markasından memnunum. Hem kronik sorunları az, hemde teknik servisi çok iyidir. Tek sorunu pahalı olması.
Model numarası nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim, ek olarak hangi satıcıdan aldığınızı belirtebilirseniz çok iyi olur.33k ben aldım 2 ay önce büyük lazım diye Uğur markası bence fiyatına göre muhteşem ürün
Benimki serie 6 beyaz 10kg internetten araştırabilirsiniz.
Sizdeki model numarası nedir acaba?
Ve kaç kg'lik?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Model numarası nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim, ek olarak hangi satıcıdan aldığınızı belirtebilirseniz çok iyi olur.
Biz de arkadaşa Serie 4 aldık geçenlerde, alt modelleri çok pahalı değil bence erişilebiliyor yine. Üst modellerle farkına da bakmıştık bence çok olmazsa olmaz farklar yok arada temeli aynı makinelerin daha çok teknolojik kısımları değişiyor üst serilere çıktıkça. Wifiden telefona bağlanma, ek yıkama modları, telefondan kişiselleştirilmiş yıkama modu oluşturma gibi şeyler vardı.Ben Bosch markasından memnunum. Hem kronik sorunları az, hemde teknik servisi çok iyidir. Tek sorunu pahalı olması.
Serie 4 mantıklı gelmeye başladı güzel bi satıcı denk getirirsem alıcam inşAllah.Biz de arkadaşa Serie 4 aldık geçenlerde, alt modelleri çok pahalı değil bence erişilebiliyor yine. Üst modellerle farkına da bakmıştık bence çok olmazsa olmaz farklar yok arada temeli aynı makinelerin daha çok teknolojik kısımları değişiyor üst serilere çıktıkça. Wifiden telefona bağlanma, ek yıkama modları, telefondan kişiselleştirilmiş yıkama modu oluşturma gibi şeyler vardı.