enes taha44
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Hocam düzelir demek zor çünkü biri direkt kırılmış gibi duruyor, diğerlerinde eğilme var gibi.ikinci el aldım bu şekilde geldi
hocam ama paket ile almıştım ekran kartı psu sıvı soğutma bu sefer onlarında gitmesi lazım onları iyi fiyatada denk getirmiştim ne yapıcam bilmiyorumgeri gönder gitsin
anakartı iade et sadecehocam ama paket ile almıştım ekran kartı psu sıvı soğutma bu sefer onlarında gitmesi lazım onları iyi fiyatada denk getirmiştim ne yapıcam bilmiyorum
İade et onları da yanında. Paranı tam al, tekil fiyat biçerse sorunun kendisinden olmadığını söyleyip değerini yerin dibine düşürür.hocam ama paket ile almıştım ekran kartı psu sıvı soğutma bu sefer onlarında gitmesi lazım onları iyi fiyatada denk getirmiştim ne yapıcam bilmiyorum
İade et hacı uğraştığına deymez zaman kaybıikinci el aldım bu şekilde geldi
İade et hacı uğraştığına deymez zaman kaybı
Oda sana pinler sağlam diye başta foto atmadığı içln haklı değil. Şu an ürün arızalı gelmiş sen haklısın.küfür falan yasak mı bilmiyorum ama söylenecek çok şey var kullanıcı hatası diye geri gönderirim ürünü böyke göndermedim diyor allahsız herif görseldede koruması var akılsız başım hiç pinlerin görselini istemedim
Hangi platformdan aldın hocam? Güvenli alışveriş miydi?küfür falan yasak mı bilmiyorum ama söylenecek çok şey var kullanıcı hatası diye geri gönderirim ürünü böyke göndermedim diyor allahsız herif görseldede koruması var akılsız başım hiç pinlerin görselini istemedim
Hangi platformdan aldın hocam? Güvenli alışveriş miydi?