Çözüldü✓ Bu Pinler Düzelir mi Acil 10 Saatim Var İade İçin

Reaksiyon skoru
10
ikinci el aldım bu şekilde geldi

Ekler

• photo-output.webp
    photo-output.webp
    1.2 MB · Hit: 103
  • photo-output.webp
    photo-output.webp
    907.3 KB · Hit: 99
  • photo-output.webp
    photo-output.webp
    1.5 MB · Hit: 98
geri gönder gitsin

ikinci el aldım bu şekilde geldi
Hocam düzelir demek zor çünkü biri direkt kırılmış gibi duruyor, diğerlerinde eğilme var gibi.

Ben şans eseri buna benzer sorunlu bir anakartı çalıştırmayı başardım spesifik bir-iki işlemci ile ama değmez.

İade et gitsin.

hocam ama paket ile almıştım ekran kartı psu sıvı soğutma bu sefer onlarında gitmesi lazım onları iyi fiyatada denk getirmiştim ne yapıcam bilmiyorum
anakartı iade et sadece

hocam ama paket ile almıştım ekran kartı psu sıvı soğutma bu sefer onlarında gitmesi lazım onları iyi fiyatada denk getirmiştim ne yapıcam bilmiyorum
İade et onları da yanında. Paranı tam al, tekil fiyat biçerse sorunun kendisinden olmadığını söyleyip değerini yerin dibine düşürür.

küfür falan yasak mı bilmiyorum ama söylenecek çok şey var kullanıcı hatası diye geri gönderirim ürünü böyke göndermedim diyor allahsız herif görseldede koruması var akılsız başım hiç pinlerin görselini istemedim

Satıcıyla konuş sabah , anlaşın. Tek iade oluyorsa et.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

küfür falan yasak mı bilmiyorum ama söylenecek çok şey var kullanıcı hatası diye geri gönderirim ürünü böyke göndermedim diyor allahsız herif görseldede koruması var akılsız başım hiç pinlerin görselini istemedim
Oda sana pinler sağlam diye başta foto atmadığı içln haklı değil. Şu an ürün arızalı gelmiş sen haklısın.

Hangi platformdan aldın hocam? Güvenli alışveriş miydi?

hocam o pinler öyle kargoyla yamulmuş gibi değil. sanki intel işlemci takılmaya zorlanmış gibi. adam da çamur belli anlaş anakart farkını falan göndersin kaça aldın bilmiyorum ama bi 5 sıksın sana. o şekilde anlaşmayı dene. olmazsa da komple iade et hakkını yedirme. param güvende vs bu yüzden var.

dolaptan almıştım paket şeklinde iade yapmak istemediğim için diğer arkadaşında dediği gibi 5000 liraya o benden satın aldı bu şekidle iade gerçekleşmiş oldu teşekkür ederim herkese
Hangi platformdan aldın hocam? Güvenli alışveriş miydi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamir içinde bir arkadaşla konuştum alınabilecek bir risk değil boş ver uğraşma dedi oda nolur nolmaz am5 pinleri çok hassas oluyormuş söylediğine göre
elinde b650-850 anakart olan dm atabilir yeni arayışlardayım kısacası 😅😅😅

Geri