Chill out boy, sende allaha kitaba sövüp cc mi yapıyodunDeha benim eski arkadaşım boş konuşma kırdırtma bana ağzını yüzünü kanka demeyide kes ben senin arkadaşın değilim.
DÜZ IPS var mı kral bir türkü tutturmuşsun gidiyorsun glowu azaltan bir teknoloji var ama düz ips monitörlerde yok demek bu kadar mı zordu
her gelen ürün kendi içinde farklı glowa sahip hocam böyle bir şey mümkün değil aynı markanın aynı modeli 2 farklı monitor bile birbirinden farklı glowa sahip böyle bir şey söyleyemezsiniz.
aga sen ne yaşıyosun ya adam hep G5 'in negatif yanlarını sayarak önerdi millete her zaman. fiyatı uygunsa yapış al zaten ama daha iyisine yakın fiyatsa önermez, alın demez. boş yapıyosunuz güç zehirlenmesi geçirdiği falan yok mevcut olduğu her forumda bi karşılık beklemeden her konuya koşuyor yardımcı oluyor adam. size çok böyle adamlar ya.ben polarizer demiyorum var mı diye soruyorum adam ips monitöre polarizerli al diyor polarizerli ips model var mı diyorum bir tane gönderdiği yok çünkü bir tane polarizerli model yok ips glowu polarizer düşürüyor diyor gönderdiği modellerin hepsi mini led. Düz ips var mı diyorum bak paylaştım diyor paylaştığı modellerin hiçbiri satışta değil 1 2 modele baktımDüz ips 50 bin lira fiyatı benim anlatmaya çalıştığımı o da anlamadı sende anlamamışsın demekki teknolojiiyi okuyup anlayacak kadar aklım var bel altı vuruyorsun şuan S tier monitor diyorsun şimdi gelmişsin o zaman seçenek yoktu diye kendini aklamaya çalışıyorsun bir ürünün performansı kötüyse önermezsin kimin bilgisine saygı duyduysak şu forumda güç zehirlenmesi geçiriyor yemin ediyorum.
20-21k iken F/P kralıATW var mı hoca ? birde milleti kışkırtma boş yorum yazarak 5 6 ay önce FP listenin başına koyduğun monitörü şimdi mor siyahları şöyle diye karalıyorsun sayfalarca mesajın vardır g5 al diye bir sürü insan seni dinleyip g5 almıştır bu forumda alttaki yorumunu talihsiz buluyorum
Alıntıyı görüntüle
Mat kaplama var loş ortamda rahat kullanılır diyip insanlara tavsiye verdi aldırttı resmen 2 ay gecti mağarada yaşamıyorsan alma diyor.aga sen ne yaşıyosun ya adam hep G5 'in negatif yanlarını sayarak önerdi millete her zaman. fiyatı uygunsa yapış al zaten ama daha iyisine yakın fiyatsa önermez, alın demez. boş yapıyosunuz güç zehirlenmesi geçirdiği falan yok mevcut olduğu her forumda bi karşılık beklemeden her konuya koşuyor yardımcı oluyor adam. size çok böyle adamlar ya.
siz Fiyat / Performans kavramının anlamını biliyor musunuz çok merak ediyorum. F/P ucuz demek değildir. Fiyatına göre ürünün performansını gösterir. F/P oranı iyiyse rakipleri çok pahalıdır, kendisi ucuzdur ve negatif yönlerine rağmen fiyatıyla rakiplerine göre tercih seçeneği olabiliyordur. mala anlatır gibi anlattım anlarsın artık.20-21k iken F/P kralı![]()
aradan 4-5 ay geciyor 15k ya alınmaz diyor. Tam troll, aman firmaların fiyatlarına laf söyleme kızar.
Alıntıyı görüntüle
FÖSOFLDLDDODLEL dilini ısırıp elleri titreyerek cevap yazıyordu ki ceza yemiş deha ppChill out boy, sende allaha kitaba sövüp cc mi yapıyodun
aratır oled her konuda en iyi ekran tipidir kaybettiği bir savaş yok dengide yok , o yüzden kıyaslama yapamazsınminiled oledi fazla aratır mı ya
şuan 16k olsa yine önerir fiyatına göre iyi ürün çünkü. 18k şuan öneriyor mu her yerde? hayır. çünkü bu baremlerde daha iyileri alınabiliyor ufak fiyat farklarıyla.20-21k iken F/P kralı![]()
aradan 4-5 ay geciyor 15k ya alınmaz diyor. Tam troll, aman firmaların fiyatlarına laf söyleme kızar.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mat kaplama var loş ortamda rahat kullanılır diyip insanlara tavsiye verdi aldırttı resmen 2 ay gecti mağarada yaşamıyorsan alma diyor.![]()
Deha benim eski arkadaşım boş konuşma kırdırtma bana ağzını yüzünü kanka demeyide kes ben senin arkadaşın değilim.
bende düşünüyorum da VA panelde aratmaz gibi uygun bulsam 4k ya gecicemde 2k oleddenminiled oledi fazla aratır mı ya