Ha o ayrı ona bisey diyemem.
Baksana hocam asalete OLED CURVED ekranlı modelleri çıktı da onlar da 20k
Ha o ayrı ona bisey diyemem.
Yani güzel de 20k diyorsun be. Sunu almak icin tüm herseyi fullemis olmam lazım x870e meg 5090 aorus infinity vs
Baksana hocam asalete OLED CURVED ekranlı modelleri çıktı da onlar da 20k![]()
Benim attığım model 10k bandında hocam. OLED dediğim 20k.Yani güzel de 20k diyorsun be. Sunu almak icin tüm herseyi fullemis olmam lazım x870e meg 5090 aorus infinity vs
Fantezi işiYani güzel de 20k diyorsun be. Sunu almak icin tüm herseyi fullemis olmam lazım x870e meg 5090 aorus infinity vs
Ha bak indirimle bi 8 liraya falan düşse düşünülebilir o zaman bu.Benim attığım model 10k bandında hocam. OLED dediğim 20k.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fantezi işibende 5600 işlemciye bunu takmak istemiyorum şahsen daha değil yani
![]()
İkinci elde denk getirirsem alacağım.Ha bak indirimle bi 8 liraya falan düşse düşünülebilir o zaman bu.
Valla çok güzel görünüyor seninki maşallah diyelim.Bende mini düşünüyordum ilk başta sonradan ikinci elde 5k fiyatına EVO RGB alınca yol buraya çıktı.
Yanlarda ki 3 fan biraz kötü duruyor hocam ve kule tipi de yavaş yavaş düzelteceğim teşekkür ederim.Valla çok güzel görünüyor seninki maşallah diyelim.
Zamanla olur ya sorun değilYanlarda ki 3 fan biraz kötü duruyor hocam ve kule tipi de yavaş yavaş düzelteceğim teşekkür ederim.
link atar mısın hocam rica etsemNzxt h9 flow rgb 2025 aldım bu hafta hem devasa hem büyükçe camları var. İncelemeni tavsiye ederim. 140mm 4 fanla birlikte geliyor. Amazonda 10k ya vade farksız 9 taksit olarak aldım.
https://amzn.eu/d/0g6hX2VElink atar mısın hocam rica etsem