rx 580 mi 1650s mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Onun yerine bunu öneririm
Bu sistemdeki ekran kartını gtx 1660 süper yapıp almanı tavsiye ederim

Onun yerine bunu öneririm
Bu sistemdeki ekran kartını gtx 1660 süper yapıp almanı tavsiye ederim
PSU'da değişip alınabilir.

arkadaşın attığı pc deki psuyu değişip alabilirsin ama senin seçtiğin sistemde alınabilir

la kelimesini herkes dedi diye saygımı oluyor. istersen sokaktan bi kekoya la de seni nasıl yerden yere çalcak ona ne dicen formda herkes dedi doye bendemi dedim diceksin ?
Senin de beyne oksijen gitmiyor belli
Benim yazdığımı tekrar oku
La kelimesini sadece ben değil çoğu kişi kullanıyor ve kimse saygısızlık etmedi bu konuda.
Orada "la" derken ciddi anlamda demedim

la kelimesini herkes dedi diye saygımı oluyor. istersen sokaktan bi kekoya la de seni nasıl yerden yere çalcak ona ne dicen formda herkes dedi doye bendemi dedim diceksin ?
Sadece bir "LA" kelimesi yüzünden kavga çıkarmaya değer mi? Ha "LA" dese ne olacak küfür mü ediyor

Senin de beyne oksijen gitmiyor belli
Benim yazdığımı tekrar oku
La kelimesini sadece ben değil çoğu kişi kullanıyor ve kimse saygısızlık etmedi bu konuda.
Orada "la" derken ciddi anlamda demedim
senin bi emara girmeni tavsiye ederim la kelimesi iyi bi kelime değil tabi herkes söyler ama sen bu adami kaç yıldır taniyorsun az mantık

senin bi emara girmeni tavsiye ederim la kelimesi iyi bi kelime değil tabi herkes söyler ama sen bu adami kaç yıldır taniyorsun az mantık
Anasına satayım sanki lanlı lunlu konuştum ya
Tamam la işine bak haydi

hiç tanımadığın birisine la demek mantıklımi ? dahada iyi söyleyebilir dostum adam.öneri istedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam moron insan
''La'' sal şu mesaj kasmak için girdiğin gereksiz tartışmayı.

@Sadeceogrenmekistiyorum bugün tüm deliler bizi buluyor :d.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu saçma yerlere gidiyor iyice.
Mesaj kasmaya çalışıyor :D.

La buyur git istediğin yerde çıldır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri