KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,125
Hocam niye surekli yazilimcilik bitti diye iantla yorumluyorsunuz hic iyi niyet sezmedim onden takip mi eliyorsunuzHocam siber güvenlik gibi ucu bucağı olmayan gelişime bağlı bir yerde işsizlik daha az olur ama düz yazılımcılık bitti desek yeridir
Hocam bakin yazilim devri daha dogrusu ''Kod yazma devri'' Bitti evet bu yuzden isci yukunede gerek kalmadigindan artik cok ama cok azladi talep bu yuzden issizde cok vs...
Ama Yazilimcialr tamamen bitti cok sacma bir yaklasim yani nasil siberciler azaliyor ama devam ediyorsalar buda oyle dusunun kafasi farkli olan yazilimcilar is bulabilcek ve hala piyasada olacaklar
Yani ''Ben Yazilimciyim AI'da kulanabiliyorum hakimim agent'lere'' vs. diyen elaman silinecek piyasadan ilerleyen zamanlarda ama ''Ben Yazilimin,AI'in vs. mantigini biliyorum ayrica size para kazandirabilirim (tabi belli veri istatiskler falan sunarak yoksa her para kazandirabilriim diyeni ise alsalar issiz yazilimci kalmaz herkes sozde parayi vuruyor XD) yani farkli tarzda fikir bulabilen ve bunu pazarlayan'' adam piyasada kalacak
Hatta Antropic'in CEO'suda galbia benzer bir sey soylemisti hatta daha iddiali olarak ''Otizimli,Dikkat eksikligi vs.'' olan yazilimcilarin yada insanalrin tam hatirlamiyorum ise alacagini onlarin gelecegin calisanalri olacagini soyluyordu ''farkli dusundukleri,herkes gibi ayni seyleri dusunmedikleri,hayal guclerinin cok daha iyi oldugu icin vs..''
ayrica siber guvenliktede cok buyuk bir azalma olacak hic oyle dusunmeyin pentester'larin yaptigi isi artik 1 tane kisi yapiyor mesela artik tek bir siberci bir kac farkli siber dalindaki seyi tek basian ypaabiliyor ai sayesinde vs...
Hocam her seyi bos verin tek eksigimiz soyle bir ortam bu ortama bu ulke'de kavusailsek neler yapilirdi ama iste...
Foundable, Instagram: "Squad is locked in #motivation #tech #startup #building #sf"
57K likes, 206 comments - themarketinginterns, August 13, 2026: "Squad is locked in #motivation #tech #startup #building #sf".
www.instagram.com
Foundable, Instagram: "Welcome to the crib #motivation #tech #startup #building #university"
36K likes, 373 comments - themarketinginterns, August 12, 2026: "Welcome to the crib #motivation #tech #startup #building #university".
www.instagram.com
Son düzenleme: